Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan, akinek szeptemb...

Van itt olyan, akinek szeptember 23-án született babája?

Figyelt kérdés

Melyik évben?

Hány órakor?

Kislány vagy kisfiú?

Az és fiam tavaly született 09.23-án reggel fél 8kor (14,5 óra vajúdás után)

Csak beszélgetésképpen :)

2011. aug. 23. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elírta, nem 20, hanem 50. :)
2011. aug. 23. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:

09.29, 6 nap már nagy eltérés?

2008-ban született a kisfiam, 15.18-kor.

Nem vajúdtam egy percet sem, mert még az oxi infúzió sem csinált fájásokat, ezért 42 hetesen egyszerűen betoltak a műtőbe.

2011. aug. 23. 22:57
 13/15 anonim ***** válasza:
2010.09.25 reggel 8 óra. Kisfiú. 9 óra alatt lett meg. Már "nagyfiú", hamar eltelt 1 év. Mászik, kapaszkodva lépeget, tudja már néhány dologról hogy hol van, megmutatja őket. Néha-perzse csak ha van kedve-pápát int. Egyébként sokszor kel éjszaka, most újabban, hisztizik ha valami nem úgy van ahogy szeretné. 11 és fél kiló és 81 centi. Sajtkukac, nincs pihenés :) Ti hogy vagytok, kedves kérdező?
2011. aug. 24. 10:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Az én fiam 2560 grammal és 49 cm-el született.Azóta 9kg és 73 cm.Köszönjük,mi jól vagyunk.Tényleg hihetetlen hogy mennyire eltelt ez az 1 év....pedig még élénken élnek bennem a szülés élményei:D

A fiam még csak mászik,feláll mindig mindenhol:) két lépésnél többet nem tesz.Magyaráz egyfolytában,főleg akkor mikor este a tv-t néznénk:D Mikor megdícsérjük hogy milyen ügyes volt akkor megtapsolja magát,de pápát nem akar még inteni,pedig mutatjuk neki.

És kistesót terveztek még?Mi tavaszra tervezzük a "gyártási folyamatot" :D

Hogy hívják a gyerkőcöket?

Igaz konkrét dátumot írtam ki,de nyugodtan írhatnak szeptemberi babák anyukái is:)

2011. aug. 24. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:

"20 cm" es anyukája vagyok.

A fiamat Szabolcsnak hívják. Jövőre lesz kistesó, most év végén kezdünk próbálkozni.

2011. aug. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!