Kinek született 2008. szeptember 22-n gyermeke? Tudtátok, hogy a 22 mesterszám, és egy számmisztikus azt mondta nekem, hogy Ő ezt az egy napot szeretné elkerülni, ha szülni fog. Bővebben.
Figyelt kérdés
Mivel a 22-én született emberek megkapták fentről a legnagyobb tudást, és szinte biztos, hogy az életük során ezt meg is szerzik. Csak a probléma, hogy nagyon nehéz az ilyen emberekkel, gyerekekkel, mert óriási tanulásvágy van bennük, és 100 % figyelmet igényelnek. Ti mit tapasztaltatok, milyen a gyermeketek, amúgy most milyen fejlettségi szinten vagytok(beszéd, járás, stb.?2009. aug. 24. 12:36
1/8 anonim válasza:
Én 22-én születtem, de nincs bennem óriási tanulásvágy...
A sógorom szintén 22-én született, benne sincs.
A nagynéném úgyszintén.
A kislányom nem, szóval érdemi választ nem tudok gyerekügyben adni, de gondoltam megosztom veled, hogy nálunk háromból három ember egy kicsit sem vagyunk kakukktojások... sőt.
Ennél átlagosabbak már nem is lehetnénk.
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a 23-mas a misztikus szám.
Valószínűleg mindre hasonlót mond.
De 22-én született ismerősöm nincs, csak 21 és 23, úgyhogy bocsi az offért.
4/8 anonim válasza:
Lányom február 22.én született most volt fél éves az igaz hogy sok figyelmet igényel de melyik gyerek nem imádja a társaságot nem szeret egydül lenni..majd kiderül milyen lesz
5/8 anonim válasza:
Ez akkor érvényes, ha a születési dátumát összeadva, annak numerológiai értéke a 22.
6/8 anonim válasza:
Szia!
A fiam 2008 09 22-én született Vácon. Nagyon sok figyelmet követel, már szinte fárasztó. Örülök, hogy fel tetted ezt a kérdés és boldog első szülinapot kívánunk a kicsikédnek!
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem írtam, pedig kérdezted, hogy most már mindenhol fel á3ll, de lépéseket még nem tesz. Pár egyszerű szót mond: enni, inni, anya, nem, kell, va-va. Mosolygós, de egész nap nyafog, ha én főzök, stb. Eléggé anyás.
8/8 anonim válasza:
én 2000.szeptember 22-én születtem:) hétfőn leszek 14 éves:) szerintem nekem nincs tanulási vágyam,de figyelmet szoktam igényelni,amikor a családomnak mesélek el valamit.a suliban már nem nagyon szeretek az osztály előtt társalogni:D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!