Van itt olyan, akinek szeptember 23-án született babája?
Melyik évben?
Hány órakor?
Kislány vagy kisfiú?
Az és fiam tavaly született 09.23-án reggel fél 8kor (14,5 óra vajúdás után)
Csak beszélgetésképpen :)
Hát aug. 22 az már majdnem 23. :o)
Tegnap volt két éves a kisebbik lányom.
Nektek is gratulálok!
öööö szeptember :)
de azért gratulálok a nagylánynak:)
Na hopp, én is megtanulhatnék olvasni. :o))))
A nagy lányom szept 27. Az nem jó? :o)))
És szeptember 28? :)
2009-ben, reggel 6 óra 6 perckor, kisfiú, Attila. :) Császármetszéssel, 30 órás vajúdás után.
Most 14 kg és 90 centi, egy imádni való kis ördög, angyalbőrbe bújtan. :)
Ő az én tökösöm: [link]
Igazad van,tényleg mint egy kis angyal:)Gyönyörű,büszke lehetsz rá.Na meg az a csókos szája...hajjaj lesz még bajod a csajokkal azt hiszem :D
30 órás vajúdás?????,atyaég,én a 14 óra alatt azt hittem itt a vég....
2009. szeptember 25. 20:14. Császármetszéssel farfekvés, lábtartás, és meconiumos víz miatt. 2950 gr és 20 cm, kisfiú.
Most már "nagyfiú", igazi kis Duracell nyuszi. Egész nap meg sem áll, kis kópé.
Ő az én kis drágaságom:
Igen, én is úgy gondolom, hogy fürtökben fognak lógni rajta a nők. :))) Már most nagyon nagy csajozógép. És kihasználja a kis mocsok, ahogy tud nézni. Kicsit félrefordítja a fejét, és mosolyog, na ettől mindenki kész van, mindenkit levesz a lábáról.
30 óra, igen, nagyon kemény volt. A végén olyan fáradt voltam, hogy a másfél perces fájások között bealudtam. A dokinak már könyörögtem, hogy szedjék ki belőlem. De ezért a kis manóért megérte. :)
20 cm? ó te szegény :( mennyi időre született?
De ahogy elnézem nem nagyon fogott ki rajta az a 20 cm.Csodaszép kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!