Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt olyan hogy a terhesség...

Volt olyan hogy a terhesség elején vérezgettél és most mégis ott alszik vagy játszik a babád körülötted?

Figyelt kérdés
NAgyon megzuhantam lelkileg, ez a második terhességem. Az első se volt rigófütty de ez rosszul is kezdődik. Múlthét barnázgatással zajlott, tegnap véreztem és húzódik a hasam, most maszatolok. A doki azt mondta hétfőn, hogy minden ok nem ad gyógyszert mert nagyon kicsi a terhességem és a 8.hétig nincs mit tenni, de minden rendben volt láttam a kis borsószemet igaz még szívhang nem volt, de jó helyen volt és nem volt leválás. Szerintetek? Van egy kis remény? Nagyon szomorú vagyok és csak ezen jár az agyam.
2011. aug. 18. 13:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

ez az utrogestan azért jó, mert egészséges terhességnek nem árt. (nekem tévedésből kellett szednem, ezt most nem részletezem) viszont nem fogja megtartani a súlyosan beteg babát. csak pont abban az esetben használ, amire van, hogyha hormonális okból menne el a baba.

barátnőm járt úgy szegény, hogy nagyon picit vérzett (nem foglalkozott vele különösebben, ő is hallotta, hogy ez lehet normális is) és elfelejtette megemlíteni az orvosnak... megállapították a terhességet, örültek neki, aztán pár hét múlva elment a baba. nem fogják megtudni, hogy az utrogestan segített volna-e. :(

2011. aug. 19. 09:19
 22/24 anonim ***** válasza:
17.43-nak: ne haragudj, ha félreértettelek (21.49-es vagyok). Elég szomorú, hogy vannak ilyen dokik, akik meg sem adják a lehetőségét annak, hogy a gyógyszerszedéssel megmaradjon a baba. :S
2011. aug. 19. 21:12
 23/24 anonim ***** válasza:

8.18 14.25-nek:

A tampon nem volt hülyeség, remélem, tudod :-)

Mint azt más is leírta, ez egyrészt önmagában nem okoz gondot ha helyesen használja az illető, másrészt rengeteg és szövetdarabokkal tarkított vér távozott, úgyhogy meg sem fordult a fejemben, hogy megmaradt a baba. Mindez nem itthon történt, máshol aludtunk, éjszaka volt és a WC papíron kívül semmi nem volt kéznél (a pelenka csak két óra vergődés után jutott eszembe).

2011. aug. 22. 12:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Egyébként mi újság, kedves topicindító?
2011. aug. 22. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!