Volt olyan hogy a terhesség elején vérezgettél és most mégis ott alszik vagy játszik a babád körülötted?
Nekem a terhesség elején (5. hétben) volt nem vérezgetésem, hanem erős vérzésem. Azt hittem vége. Kiharcoltam magamnak utrogestan golyót. A kislányom 2 éves múlt, és a világ legjobb feje. :)
Nem tudom, hogy a golyótól maradt-e velünk vagy amúgy is így történt volna, de maga a gyógyszer segített lelkileg reménykedni. A pozitív gondolkodás pedig nagyon-nagyon fontos!!!! Próbálj hinni! Mint mondják, az agyban dőlnek el a dolgok. :)
Igen! Volt vérzés is, majd több hét barnázgatás. Nagyon megijedtem! (pont egy buliban voltunk, mikor elkezdtem enyhén vérezni). Gondolhatod, mennyire megijedtem!!
A lepény rálógott a méhszájra. A doki nem írt gyógyszert, hanem szigorú pihenést javasolt, semmi emelés!
Később elmúlt, mert a lepény feljebb húzódott.
Reméljük, hogy nálad sem lesz semmi baj! Pihenj sokat!!!
És gondolkodj pozitívan!!!! Szorítok!
ha tudnád hányszor véreztem terhesség alatt :S volt, hogy elöntött és rohantam be a kórházba, bent is tartottak pár napig, volt, hogy csak rózsaszínes, vagy barnázás, a terhesség vége felé már meg volt mondva, hogy ha vérzek ne menjek be, feküdjek le és pihenjek, ha egy óra múlva is vérzek, akkor menjek csak be a kórházba :D már kivoltak tőlem a dokik. méhlepény leválásom volt, haematómám, de nem egyszer a wc-zéstől pattant meg ér a hüvelyemben és "csak" attól véreztem.
egyszer volt olyan is, hogy az istennek nem akart elállni, bementünk és nem találtak semmit, hogy mitől lehet. feltettek nst-re és kiakadt, olyan erős fájásokat mért. de csak a kiírt nap előtti nap született meg a fiam egészségesen, azóta lassan 2 éves :))))
előző, miért volt butaság a tampon? érdekelne. én ugyan terhesen nem használtam, de nekem is azt mondta a doki, hogy ha nagyon vérzek nyugodtan tegyek fel egy tampont. amit akkor bontasz ki nem veszélyes, nem kapsz fertőzést, a baba meg jó messze van a tampontól, szóval nem értem :/
Köszi csajok a válaszokat!
Most azt vettem észre. hogy izomlázam van mert nem bírom ellazítani magam görcsösen tartom a hasizmaimat és hiába lazítom el tudat alatt újra kezdem, gondolom így próbálom tartani a kicsimet.
Remélem nem lesz gond Isten megsegít bennünket!
Szia!
Én két vetélés után a 3. terhességemnél a 13. héten bevéreztem ő ma már 2.5 éves egészséges.
Negyedik terhességnél a 12 héttől volt élénk vérzés ő 9 hónapos, most alszik.
Velük kaptam utrogestant.
Jó egészséget neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!