Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt olyan hogy a terhesség...

Volt olyan hogy a terhesség elején vérezgettél és most mégis ott alszik vagy játszik a babád körülötted?

Figyelt kérdés
NAgyon megzuhantam lelkileg, ez a második terhességem. Az első se volt rigófütty de ez rosszul is kezdődik. Múlthét barnázgatással zajlott, tegnap véreztem és húzódik a hasam, most maszatolok. A doki azt mondta hétfőn, hogy minden ok nem ad gyógyszert mert nagyon kicsi a terhességem és a 8.hétig nincs mit tenni, de minden rendben volt láttam a kis borsószemet igaz még szívhang nem volt, de jó helyen volt és nem volt leválás. Szerintetek? Van egy kis remény? Nagyon szomorú vagyok és csak ezen jár az agyam.
2011. aug. 18. 13:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kb 2 hónapos volt a magzat amikor vérzés miatt be kellett menni a kórházba, azóta a baba erős és egészséges (most 2.5 éves).
2011. aug. 18. 13:57
 2/24 anonim ***** válasza:

Nekem a terhesség elején (5. hétben) volt nem vérezgetésem, hanem erős vérzésem. Azt hittem vége. Kiharcoltam magamnak utrogestan golyót. A kislányom 2 éves múlt, és a világ legjobb feje. :)

Nem tudom, hogy a golyótól maradt-e velünk vagy amúgy is így történt volna, de maga a gyógyszer segített lelkileg reménykedni. A pozitív gondolkodás pedig nagyon-nagyon fontos!!!! Próbálj hinni! Mint mondják, az agyban dőlnek el a dolgok. :)

2011. aug. 18. 14:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Volt vérzés is, majd több hét barnázgatás. Nagyon megijedtem! (pont egy buliban voltunk, mikor elkezdtem enyhén vérezni). Gondolhatod, mennyire megijedtem!!

A lepény rálógott a méhszájra. A doki nem írt gyógyszert, hanem szigorú pihenést javasolt, semmi emelés!

Később elmúlt, mert a lepény feljebb húzódott.

Reméljük, hogy nálad sem lesz semmi baj! Pihenj sokat!!!

És gondolkodj pozitívan!!!! Szorítok!

2011. aug. 18. 14:01
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első babával volt a 2-3. hónapban némi barna, és még jó ideig állandóan szurkált a hasam, most éppen alszik a kicsim :) A kis tesója pedig nagyon erősen kell, hogy kapaszkodjon, mert sokszor muszáj a nagyot babakocsival együtt le-fel cipelnem sok lépcsőn. Sokszor jóval ellenállóbbak ezek a kis parányok, mint gondolnánk! Remélem nálatok is minden a legjobban alakul!
2011. aug. 18. 14:02
 5/24 anonim ***** válasza:
Hajjaj, nem csak vérezgetés volt! 1 óra latt átáztattam egy tampont és utána a nagyobbik gyerek pelenkáját használtam, mert semmi nem volt kéznél. Egy hónapot feküdni kellett, plusz Utrogestan. Most vagyok 22 hetes, úgy néz ki, minden rendben vele :-)
2011. aug. 18. 14:18
 6/24 anonim ***** válasza:
0%
a tampon az elég hülyeség volt, remélem tudod... máskor ne ezt csináld. szerencse, hogy nem lett baj
2011. aug. 18. 14:25
 7/24 anonim ***** válasza:

ha tudnád hányszor véreztem terhesség alatt :S volt, hogy elöntött és rohantam be a kórházba, bent is tartottak pár napig, volt, hogy csak rózsaszínes, vagy barnázás, a terhesség vége felé már meg volt mondva, hogy ha vérzek ne menjek be, feküdjek le és pihenjek, ha egy óra múlva is vérzek, akkor menjek csak be a kórházba :D már kivoltak tőlem a dokik. méhlepény leválásom volt, haematómám, de nem egyszer a wc-zéstől pattant meg ér a hüvelyemben és "csak" attól véreztem.

egyszer volt olyan is, hogy az istennek nem akart elállni, bementünk és nem találtak semmit, hogy mitől lehet. feltettek nst-re és kiakadt, olyan erős fájásokat mért. de csak a kiírt nap előtti nap született meg a fiam egészségesen, azóta lassan 2 éves :))))

előző, miért volt butaság a tampon? érdekelne. én ugyan terhesen nem használtam, de nekem is azt mondta a doki, hogy ha nagyon vérzek nyugodtan tegyek fel egy tampont. amit akkor bontasz ki nem veszélyes, nem kapsz fertőzést, a baba meg jó messze van a tampontól, szóval nem értem :/

2011. aug. 18. 14:51
 8/24 A kérdező kommentje:

Köszi csajok a válaszokat!

Most azt vettem észre. hogy izomlázam van mert nem bírom ellazítani magam görcsösen tartom a hasizmaimat és hiába lazítom el tudat alatt újra kezdem, gondolom így próbálom tartani a kicsimet.

Remélem nem lesz gond Isten megsegít bennünket!

2011. aug. 18. 15:13
 9/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én két vetélés után a 3. terhességemnél a 13. héten bevéreztem ő ma már 2.5 éves egészséges.

Negyedik terhességnél a 12 héttől volt élénk vérzés ő 9 hónapos, most alszik.

Velük kaptam utrogestant.

Jó egészséget neked!

2011. aug. 18. 15:27
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy én miért nem kaptam valamit... A város legjobb dokijához mentem minden fullos volt a rendelőben és a honorárium is fullos volt:D
2011. aug. 18. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!