Volt olyan hogy a terhesség elején vérezgettél és most mégis ott alszik vagy játszik a babád körülötted?
Hajaj, 3 gyerekem is igy született. :)
Rengeteg barnázás a 17. hétig, utolsónál véreztem is pont ennyi idősen mint te, de nekem irt Duphastont. Mi az hogy nem ir a doki ha ilyen gond van? Harcold ki!
Én úgy voltam vele az utolsónál, hogy még nem volt szivhang, de a doki már adott tabit mivel előző kettőnél is barnáztam, megelőzésképp (és vesztettem is). Bevettem a tabit hazafele és 2 óra múlva kezdődött. Úgy megijedtem, mert rendesen véreztem (emezeknél csak barna volt). MIndjárt hivtam a dokit hogy nem-e a tabitól van, azt mondta attól nem lehet hisz pont erre irta föl. Másnap mentem uh-ra és már látszott a szivecskéje. :) Látszott még egy folt is amit nem tudott megállapitani hogy sima bevérzés-e vagy egy másik tesó.
Kérj gyógyszert, pihenj és minden rendben lesz. :)
Én is most szerettem volna kiírni egy ugyanilyen kérdést!
Nekem az elsővel nem volt semmi, most 7+5 hetes vagyok, két hete barnázgatok. Eddig négy doki látott, ebből három csak a vállát vonogatta (sztk+kórházi ügyelet), a "kedves" ügyeletes orvos közölte, hogy majd hétköznap menjek vissza (vasárnap volt), és akkor majd uh-n megnézzük, él-e egyáltalán a gyerek. Az sztk-s ugyan felírni nem volt hajlandó semmit, de megjegyezte, hogy ha meg akarom tartani ezt a terhességet, ne emelgessem a nagyot. Kösz.
Végül egy magándoki hajlandó volt uh-t csinálni, a baba él, és felírt Duphastont. Mondjuk ma is barnáztam egy kicsit, de ezután az egyetlen teendőm a pozitív hozáállás, úgyhogy köszönöm én is a sok bátorító történetet!
Neked meg kitartást, látod, könnyen lehet még jó is a vége! :)
2 terhességem volt, mindkétszer vérzéssel indítottam a 6. hét körül.
1. terhességem vetéléssel végződött.
2. terhességemből egy gyönyörűszép kislány született, aki most már 14 hónapos. :) A vérzés okára nem derült fény.
Utrogestant mindkét babánál szedtem.
17.43-asnak: az Utro a beteg babát úgysem fogja megtartani, előbb-utóbb elmegy, csak késlelteti a kilökődést. De ha csak sárgatest-elégtelenség a baj, akkor elég lenne szedni a gyógyszert, hogy megmaradjon a baba! Ehhez pedig minden kismamának joga van szerintem!
Kérdező, tényleg próbáld meg felíratni vagy ezt, vagy a Duphastont! És minden jót kívánok! :)
17.43-as vagyok. Az Utrogestan szerepét ismerem, szedtem én is mindkét gyerekemnél. Amit írtam, nem az én véleményem, hanem rossz tapasztalatom általam ismert orvos hozzáállásáról! De ő sajnos nem olvassa ezt az oldalt, valószínű...
Látod, kedves kérdező, nagyon sok terhességnél fordul elő vérzés, a legtöbb baba mégis egészségesen a világra jön a kellő időben! Jó egészséget Nektek is, és drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!