Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt olyan hogy a terhesség...

Volt olyan hogy a terhesség elején vérezgettél és most mégis ott alszik vagy játszik a babád körülötted?

Figyelt kérdés
NAgyon megzuhantam lelkileg, ez a második terhességem. Az első se volt rigófütty de ez rosszul is kezdődik. Múlthét barnázgatással zajlott, tegnap véreztem és húzódik a hasam, most maszatolok. A doki azt mondta hétfőn, hogy minden ok nem ad gyógyszert mert nagyon kicsi a terhességem és a 8.hétig nincs mit tenni, de minden rendben volt láttam a kis borsószemet igaz még szívhang nem volt, de jó helyen volt és nem volt leválás. Szerintetek? Van egy kis remény? Nagyon szomorú vagyok és csak ezen jár az agyam.
2011. aug. 18. 13:54
1 2 3
 11/24 TKI Ibolya ***** válasza:
Az első babámmal 20 hetesen volt vérezgetés,most 9 éves.A második babámmal megjött a mensim de nem volt az igazi mensi.Elmentem a dokihoz kaptam gyógyszert hogy jobban megtapadjon a magzat(kb 7 hetes lehettem). Úgy megtapadt hogy a szülésnél le sem vált a méhlepény.Most 6 éves nagy fiú.A harmadik babámnál nem volt vérezgetés.
2011. aug. 18. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem lesz semmi baj! Az első gyermekemnél pecsételő vérzés volt a második hónapban és a harmadikban is, most 11 éves nagylány!:) A másodiknál szintén kétszer vérzés, de a negyedik hónapban. Ő 7 hónapos nagyfiú!:) Én is Istenre bíztam őket, és itt vannak!:)
2011. aug. 18. 16:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem sárgatest elégtelenségem van. Mindkét terhességemnél véreztem a 6. héten, bár én kaptam gyógyszert. A 2,5 évesem a Balcsin van az apjával, a 2,5 hónaposom az ágyban szunnyad. :)
2011. aug. 18. 16:14
 14/24 anonim ***** válasza:

Hajaj, 3 gyerekem is igy született. :)

Rengeteg barnázás a 17. hétig, utolsónál véreztem is pont ennyi idősen mint te, de nekem irt Duphastont. Mi az hogy nem ir a doki ha ilyen gond van? Harcold ki!

Én úgy voltam vele az utolsónál, hogy még nem volt szivhang, de a doki már adott tabit mivel előző kettőnél is barnáztam, megelőzésképp (és vesztettem is). Bevettem a tabit hazafele és 2 óra múlva kezdődött. Úgy megijedtem, mert rendesen véreztem (emezeknél csak barna volt). MIndjárt hivtam a dokit hogy nem-e a tabitól van, azt mondta attól nem lehet hisz pont erre irta föl. Másnap mentem uh-ra és már látszott a szivecskéje. :) Látszott még egy folt is amit nem tudott megállapitani hogy sima bevérzés-e vagy egy másik tesó.

Kérj gyógyszert, pihenj és minden rendben lesz. :)

2011. aug. 18. 17:08
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de őszinte leszek. Vannak olyan nődokik, akik azért nem írnak fel semmit ennyi idős terhességre, mert úgy gondolják, hogy ha ilyenkor még elmegy a baba, akkor az a természetes kiválasztódás elve alapján jobb is, mert talán nem lett volna egészséges. Tapasztaltam ezt, azért merem leírni. Szerintem válts dokit, ha úgy gondolod, mert lehet, hogy nekik darab-darab, de nekünk a picuri petezsák is a kicsikénk!
2011. aug. 18. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
én az 5. héten barnáztam pár napot,és nagyon görcsöltem is.én is kaptam utrogestant.most 20 hónapos a kisfiam.
2011. aug. 18. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:

Én is most szerettem volna kiírni egy ugyanilyen kérdést!

Nekem az elsővel nem volt semmi, most 7+5 hetes vagyok, két hete barnázgatok. Eddig négy doki látott, ebből három csak a vállát vonogatta (sztk+kórházi ügyelet), a "kedves" ügyeletes orvos közölte, hogy majd hétköznap menjek vissza (vasárnap volt), és akkor majd uh-n megnézzük, él-e egyáltalán a gyerek. Az sztk-s ugyan felírni nem volt hajlandó semmit, de megjegyezte, hogy ha meg akarom tartani ezt a terhességet, ne emelgessem a nagyot. Kösz.

Végül egy magándoki hajlandó volt uh-t csinálni, a baba él, és felírt Duphastont. Mondjuk ma is barnáztam egy kicsit, de ezután az egyetlen teendőm a pozitív hozáállás, úgyhogy köszönöm én is a sok bátorító történetet!

Neked meg kitartást, látod, könnyen lehet még jó is a vége! :)

2011. aug. 18. 20:44
 18/24 anonim ***** válasza:

2 terhességem volt, mindkétszer vérzéssel indítottam a 6. hét körül.

1. terhességem vetéléssel végződött.

2. terhességemből egy gyönyörűszép kislány született, aki most már 14 hónapos. :) A vérzés okára nem derült fény.

Utrogestant mindkét babánál szedtem.

17.43-asnak: az Utro a beteg babát úgysem fogja megtartani, előbb-utóbb elmegy, csak késlelteti a kilökődést. De ha csak sárgatest-elégtelenség a baj, akkor elég lenne szedni a gyógyszert, hogy megmaradjon a baba! Ehhez pedig minden kismamának joga van szerintem!

Kérdező, tényleg próbáld meg felíratni vagy ezt, vagy a Duphastont! És minden jót kívánok! :)

2011. aug. 18. 21:49
 19/24 anonim ***** válasza:

17.43-as vagyok. Az Utrogestan szerepét ismerem, szedtem én is mindkét gyerekemnél. Amit írtam, nem az én véleményem, hanem rossz tapasztalatom általam ismert orvos hozzáállásáról! De ő sajnos nem olvassa ezt az oldalt, valószínű...

Látod, kedves kérdező, nagyon sok terhességnél fordul elő vérzés, a legtöbb baba mégis egészségesen a világra jön a kellő időben! Jó egészséget Nektek is, és drukkolok!!

2011. aug. 19. 00:40
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A legrosszabb az egészben a tehetetlenség. legközelebb 7+5 hetesen megyek a dokihoz és akkor már rákérdezek erre a gyógyszerre. Egyébként szerintem azért nem írta fel a bogyit mert nem volt szívhang, ha lesz majd én is másképpen látom majd a dolgokat és kiharcolom a "cuccot":D
2011. aug. 19. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!