Miért okoznak gondot a mindennapi dolgok, amikről azt mondják: óó, ha anya leszel tudni fogod?
Imádom az egyéves fiamat, de a közel a 13 hónap alatt valóban nem mindig tudom megkülönböztetni pl. miért sír ha sír...Ha idegen társaságban elkezd bőgni, kérdik hogy mi baja? Mondom hogy fogalmam sincs....persze kipróbálok ilyenkor mindent, éhes-e szomjas-e stb., szóval nem tippeket várok, mert magam is tudom miktől sírhat egy baba, hanem hogy más is járt-e így hogy nem jött be a "jaj, ne izgulj ezen, egy anya tudja miért sír a gyereke".
Másik: esténként nálunk intervallumok vannak. MOndjuk két hétig elalszik fél kilenckor gyönyörűen, aztán 5 napig üvöltés-szenvedés-kiveszem-beteszem az ágyba-ringatom-megintüvölt-stb.......minden ismerősömtől csak azt hallom hogy "az én gyerekem este 8-kor már alszik.
Csak én lennék ilyen baromi szerencsétlen anya, több, mint egy éves gyerekkel? Mert ha ezek 3 hónapos korában bosszantanak, érthető. De 13 hónaposan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!