Hogyan tovább? Szobatisztaság!
folytasd,de ne eröltesd ha egyszer meggondolja magát,mi is igy voltunk,eg időre eltettük a bilit.
nem baj ha most metanulja h vannak idpontok mikor bilizni kell,pl. fürdés elött,ébredékor.de ez nem kimondottan tudato náluk még,inkább tanult reflex,h ébredtem,pisi van.
akr szobatiszta ha tud szolni h kell neki.
szegény gyerek! 2, 2,5 éves kor előtt vétek elkezdeni!!! Nincs megérve rá!
Kínlódsz vele majd 1 évig, ha hagynád 2-3 nap alatt szobatiszta lenne!
Miért erőltetitek? Nem értem!
Az öcsém és a férjem 3! évesen kezdtek el beszélni. Előtte nem tudtak volna szólni.......szóval nem biztos, hogy akkor érett rá, ha mondja, hogy pisi, vagy kaki. Azt kell, hogy mondjam a 11 hónapos kort én is korainak tartom, de mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
Tovább lépni akkor javasolt, ha úgy látod, hogy a gyermeked is igényli a következő "lépcsőszintet"!!!
Az én lányom 17,5 hónapos. Egy hete én is elővettem és "bemutattam" neki a bilit. Ő nem beszél még, szólni nem tud, én nem ültetem rá, mégis egy nap 2-3 pisi és 98%-ban a kaki is a bilibe megy, mert odamegy a csajszi, ráül, elvégzi a dolgát, és rámutat, amikor kész. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy csupaszon szaladgál, mert a bugyit még nem tudja levenni......
Kösz aválaszokat!
Én már 11 hósan jártam beszéltem és szobatiszta voltam. Ennyit az első válaszolórol.
Nagyon szeret a bilin ülni, nem én erőltettem. OK. Akkor csak ezt csináljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!