Ezt most már nem értem! Szinte semmit nem lehet csinálni a babákkal, amíg nem tudnak mindent önállóan?
Figyelt kérdés
Itt olvasgatom, hogy nem ültetjük, amíg magától fel nem ül...nem álltatjuk, amíg magától fel nem áll...7 hós a csöppem, és imád ülve játszani, de én ültetem le, nem dől el, de magától nem tud még felülni! Pár napja álldogálni is nagyon szeret, de magától még persze nem tud felállni. Most komolyan egész nap csak hasán meg hátán fekhetne??? Meg másszon, már amelyik azt is tud egyáltalán...2009. ápr. 13. 11:14
1/3 anonim válasza:
Jogos a kerdes.Total igazad van!Szerintem ez csak az elmeletben van igy de a nagy atlag nem igy csinalja.Meg aztan mindenki ugy csinalja ahogy gondolja.
2/3 anonim válasza:
azért ennyire nem gáz a dolog! ha már megül egyedül, nyugodtan játszon ülve. igazából ez arra az időszakra vonatkozik, mikor 4 hó környékén a baba belekapaszkodik a kezedbe és felhúzod, de mint a bólogatos kutya, esik kel a feje és az egész gerince jobbra-balra. ilyenkor nem szabad ültetni. ha már megül egyedül, akkor nem gond, hogy ül. a lényeg, hogy ha látod, hogy a gerince beremeg, akkor fektesd el, még ha ő nem is akarja ezt:-) Az állásnál ugyanez a helyzet. ha kapaszkodva egyenes háttal áll és nem lefele tarjta a fejét akkor pár percig maradhat úgy. ha lefelé tartja a fejét, akkor elfáradt, illetve. a fontos azt, hogy a teljes súlyát ne ő tartsa, hanem te tartsd helyette. az a jó, ha teljesen a talpán áll, és nem lábujjhegyen, mert akkor hó helyen van a súlypontja! Egyébként ha ráérez az ácsorgás ízére, úgysem fogod tudni állandóan a földön tartani:-) Jó babázást! egy szintén 7 hós anyukája
3/3 anonim válasza:
nem hó, hanem jó helyen, bocsika:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!