Volt babahintátok? Kihasználtátok?
nem volt,egyiknek sem, se hinta, se pihenőszékha nagyon nem bírtam,akkor hordozóba raktam és kivittem magammal a konyhába
Sima ajtófélfára szerelhető hintája mind a kettőnek volt/van, akicsi mai napi hintázik benne(2,5 éves lesz), 9 hónaposan kapta
Nekünk van pihenőszékünk amit imádok.Hintáztatható és dönthető ami jól jön a hozzátáplálás kezdetén, mikor még nem etetőszékbe teszed és a hordozónál azért egészségesebb is:)
Csak arra kell figyelni, hogy lehetőleg 5 pontos öve legyen, mert az én lányom mikor megtanult felülni akkor ki is hajolt belőle és fejjel lefelé lógott kifelé.Nem mellékesen az étkezőasztalon volt székestől.
Elemes (5 fokozatban hintázó és zenélős)Fisher Price hintánk is volt, azt is a kihajolás veszélye miatt tettem el, de amíg pici volt(kb 1 hósan kezdtük használni), nagyon szerette.Jókat aludt benne és tetszett neki a tükör meg a sok játék rajta.
Én mindkettőt ajánlom, ha teheted akkor vedd meg, de szerintem bőven jó a használt is, mert úgysem nyúzza sokáig.
Ha a lányom még egy kilót hízik, sajna a pihenőszéken is túl kell majd adnom, mert az csak 9 kilóig van nekünk.
Remélem addigra azért megtanul mászni :)
7 hós kiscsaj anyuja
Utolsó vagyok,most is van a teszveszen: [link]
Érdemes végignézni,mert többféle van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!