Exdohányos anyukák! Hogy bírjátok cigi nélkül?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehéz nem rágyújtani, de eddig elég jól bírom.2009. ápr. 9. 19:05
11/15 anonim válasza:
Én is pont így voltam vele. Egy héttel ezelőtt feladtam, és rágyújtottam. Nem szívtam végig. Azóta már nem foglalkoztat a dolog.
12/15 anonim válasza:
Én is egy pár napja majd megdöglöttem egy cigiért, majd jó nagyot slukkoltam a pároméból és nagyon rosszul lettem. Azóta nem kell. Szóval egy darabig biztosan hat a dolog, majd kiderül, hogy meddig.
13/15 anonim válasza:
Én 4 és fél éve szoktam le mikor egyeskével terhes lettem de
néha úgy érzem nem bírom tovább,rá kell gyújtanom!Eddig kibírtam és erősebb voltam a vágynál!Remélem így is marad.Kitartás mindenkinek!
14/15 anonim válasza:
Szia!
A mozdulat néha nekem is hiányzik,de ha arra gondolok,hogy így majdnem két év után nekem milyen büdös a cigi ha máson érzem ,akkor a kis drágám aki az én bőröm illatát ismeri mit érezhet ha hozzám bújna?!
Engem ez tart vissza:)
15/15 anonim válasza:
Szia!Jaaaaaj,hát.....Furcsa,mert a szüleim és ismerőseim nagy része is dohányzik,utálom a bagós szagukat és el is zavarom őket kezet mosni,ha a babus környékén vannak. (na igen,anno minden cigi után fogat sikáltam és zárt helyen sosem gyújtottam rá ,meeeg ilyesmik )Másrészt a "rituálé" hiányzik,a jó kis beszélgetések egy cigi mellett...Persze ettől még nem gyújtok rá,de gyakran elgondolkodom és nálam is igaz,hogy ha felidegesítenek,az első gondolatom a cigizés.Eszembe jut,hogy bármikor vehetnék egy dobozzal,mégsem teszem...ez valami tudatalatti lehet :D Sok szerencsét és kitartást!Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!