Exdohányos anyukák! Hogy bírjátok cigi nélkül?
Mi a párommal úgy kezdtük h először leszoktunk, h ne a terhesség alatt vergődjek h marhára cigiznem kell és azóta nem is kívánom. Asszem mázlista vagyok :) Ja én napi 1, párom napi 2 csomaggal szívott.
6hós fickó anyukája
Szia,
En megertem amit irsz. En regen mielott terhes lettem, nagyon szerettem cigizni..... :( A mai napig nem ertem miert, mikor a parom utalja! Szoval miatta leszoktam par honapra (akkor mar sokat cigiztem, napi 1 doboz), egyik naprol a masikra eletmodot valtottam, sok sport egeszseges etelek, de annyira hianyzott "valami" h. visszaszoktam, bar nem ugy mint elotte kb. napi 5-6 szalat szivtam el, majd kb. 2 honapra ra becsuszott a baba. Abban a pillanatban ahogy kiderult szo nelkul elhagytam a cigit, es nem is kivantam , kb. mostanaig.... :(. Most 37 hetes terhes vagyok, es nem tudom mi a feneert jutott megint eszembe, pedig minden ellene szol! Sajnos sok baratnom cigizett terhesen, es szoptatas alatt, es ezt mindentol fuggetlenul nagyon elitelem, es en nem gyujottatam ra egyszersem (nem is fogok), pedig hat van elettortenetem, de a kisfiam mindennel fontosabb!
Szoval en igy vagyok vele, bocs h. hosszu lett, es igen en is azok koze tartozom, akik ha egy szalra ragyujtanak, akkor nincs megallas!
Neked is sok erot es kitartast kivanok, es hat sajnos nem vagy egyedul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!