Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Exdohányos anyukák! Hogy...

Exdohányos anyukák! Hogy bírjátok cigi nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehéz nem rágyújtani, de eddig elég jól bírom.
2009. ápr. 9. 19:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mi a párommal úgy kezdtük h először leszoktunk, h ne a terhesség alatt vergődjek h marhára cigiznem kell és azóta nem is kívánom. Asszem mázlista vagyok :) Ja én napi 1, párom napi 2 csomaggal szívott.

6hós fickó anyukája

2009. ápr. 9. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Én másfél éve szoktam le a babáért és önmagamért. Teljesen jó bírom. Nem mondom, hogy nem lenne kedvem néha rágyújtani, de nem szenvedek a hiányától egyáltalán. Én már soha többé nem is szeretnék rágyújtani.
2009. ápr. 9. 19:17
 3/15 anonim ***** válasza:
kemény az biztos,de megállom. Csak az a baj,hogy az utolsó féldoboz cigim ott díszeleg a szekrényen és sajnos mindig felba**a vki az agyam és már nyúlnék utána,de a belső hang rámszól,hogy ácsi-ácsi ott a babó
2009. ápr. 9. 19:22
 4/15 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek, sajnos engem egyre jobban foglalkoztat a " bűnözés " gondolata.
2009. ápr. 9. 19:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mióta nem tudok szoptatni néha 1 szálat elszívok. De tényleg max. 1 héten 1 szál, de csak akkor ha a baba nincs a közelemben, vagyis az esti fekvés után. Nem szeretnék visszaszokni, de néha pl. barátnőimmel találkozom szívesen elszívom.
2009. ápr. 9. 19:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy attól félek, ha 1 szálat elszívok már nincs megállás...
2009. ápr. 9. 19:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Te is tudod hogy egy szál után jön a többi... Kitartás, akaraterőd van hisz eddig is birtad! Gondolj arra hogy mikyen jó levegőt venni, tiszta a szád, nem büdi a kezed, ruhád...
2009. ápr. 9. 19:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

En megertem amit irsz. En regen mielott terhes lettem, nagyon szerettem cigizni..... :( A mai napig nem ertem miert, mikor a parom utalja! Szoval miatta leszoktam par honapra (akkor mar sokat cigiztem, napi 1 doboz), egyik naprol a masikra eletmodot valtottam, sok sport egeszseges etelek, de annyira hianyzott "valami" h. visszaszoktam, bar nem ugy mint elotte kb. napi 5-6 szalat szivtam el, majd kb. 2 honapra ra becsuszott a baba. Abban a pillanatban ahogy kiderult szo nelkul elhagytam a cigit, es nem is kivantam , kb. mostanaig.... :(. Most 37 hetes terhes vagyok, es nem tudom mi a feneert jutott megint eszembe, pedig minden ellene szol! Sajnos sok baratnom cigizett terhesen, es szoptatas alatt, es ezt mindentol fuggetlenul nagyon elitelem, es en nem gyujottatam ra egyszersem (nem is fogok), pedig hat van elettortenetem, de a kisfiam mindennel fontosabb!

Szoval en igy vagyok vele, bocs h. hosszu lett, es igen en is azok koze tartozom, akik ha egy szalra ragyujtanak, akkor nincs megallas!

Neked is sok erot es kitartast kivanok, es hat sajnos nem vagy egyedul!

2009. ápr. 9. 19:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez így van. ha elszívsz egy szálat,akkor vége! újra dohányos leszel. Gondolj arra,hogy 600 Ft körül van egy cigi 30x600 -ból rengeteg dolgot vehetsz a babádnak + ha rágyújtasz büdös kátrányszagod lesz és szinte biztos lehetsz benne,hogy a gyereked is cigizni fog (bár vannak kivételek)
2009. ápr. 9. 20:47
 10/15 anonim ***** válasza:
jól.a babám és magam egészsége érdekében rá sem fogok többet gyujtani!
2009. ápr. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!