37ev feletti anyukak, elso kisbabaval hogy birjatok?

nekem 2 van, de nagy korkülönbséggel, a kicsit 37 évesen szültem a nagy után 9 évvel, igaz ő is már 2,5 éves lesz.
Sokkal jobb volt mint 28 éves szülni, az egészhez máshogy álltam hozzá, maximálisan a 30 feletti szülésre, babázásra voksolok.

én 32 vagyok, de az eleje nagyon nehékes volt...
és néha úgy éreztem, hogy feladom... igaz én hisztérikus alkat vagyok... de amikor rám mosolyog minden rosz elmúlik... már 2 hónapos elmúlt..
az egészségem is kezd visszaállni( császár...)..

Most leszek 37 éves pár nap múlva, 2 hónapos a kislányom. Gondolom, nem vagyok már olyan rugalmas és laza, mint fiatalon lettem volna (testileg sem, pszichésen sem), de tulajdonképpen nincsenek nehézségeink.
Most a héten fáj a hátam a sok babacipeléstől, vagy sokszor vagyok fáradt, de szerintem ez fiatalon is így lett volna.
A terhesség is problémamentes volt, a szülés elég lazán ment (bár a fájdalomba majd bele haltam).
Kicsit aggódtam, főleg terhesen, amikor már tohonya voltam a nagy hastól, hogy hogy fogok én ugrándozni egy kis gyerekkel, de nem gond úgy tűnik, még megy a bukfenc :-) Legalább motivált lettem a mozgásra!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!