Ebéd hozzátáplálásának elkezdése?
Mindenképp főzni szeretnék, bébiételt ritkán kapna.
Csak nem tudom úgy jó lenne-e elkezdeni, ha mondjuk evett, s tízórai után kezdeném el főzni eleinte zöldség/zöldségek, majd idővel húsi, kész lesz-e, ha legtöbbször 2 óra elteltével éhes. Nem nagyon bírja ki a 3 órát.
Itt arra gondolok, hogy mondjuk ma pl 7:33-kor reggelizett (szopi), s 9:50kor már adnom kellett neki, mert már nagyon balhézott.S kb. 10:30-ra fejeztük be. Szóval ha most kellene neki adnom, s egyből el tudom tőle kezdeni, meg hát ha üres a konyha,mert após is használja, de tervezem h kiírom a hűtőre, hogy tízóraitól számítva szopi után főzök, s aztán etetés megint.
Ha most adnék neki, 12:30ra kész kellene lennie a kajának, hogy tudjon enni, de legkésőbb 13ra. Vagy inkább reggeli szopi után kezdjek el főőzni, s esetleg melegítem.
Amúgy majd hónap végétől tervezem elkezdeni, a fenti csak példa.
Valamikor már 6kor, van hogy 7-8 körül kell reggelizni, s onnantól számolom a 2-3 órát. Amint elkezd hisztizni, rögtön megyek készülni, de a 2 óra elteltét mindig megvárom.
A tapasztalatokat is várom, ti hogyan csináltátok, s mi vált be nektek? Mikor kezdtétek el az ebéd főzését, hogy pont jó legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!