Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan csináljam a párolt...

Hogyan csináljam a párolt almát a babám hozzátáplálásának első napján?

Figyelt kérdés

Bocsi, de még kezdő anyuka vagyok, és nem szeretném elrontani.

köszi

2011. máj. 5. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

a.) nem párolod me,g meghámozod és lereszeled

b.) kevés vízben megpárolod a meghámozott szeleteket, darabokat

kezdetnek viszont elég egy kis levet adni, ezt úgy csinálod, hogy a lereszelt almát kinyomkodod, illetve, ha üvegreszelőn reszeled, akkor még ez sem kell, mert az annyira pépesít, hogy leve is lesz külön

2011. máj. 5. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
én nem adtam almalét, csak pürét, de nem mertem nyersen adni, mert lehet savat csinál, meg szorulást, viszont párolva nem fogja a székletet.meghámoágom, kis darabokra vágom, felöntöm kicsi babavízzel, és kb 15 percig párolom. majd botmixerrel pépesítem, és ha kicsit hígabra szeretnéd akkor öntesz hozzá még baba vizet, nagyon izlett neki, így nem is savanyú.
2011. máj. 5. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
én nem pároltam csak hámoztam és reszeltem
2011. máj. 5. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én picim sem a reszelt almát, se a levét nem ette meg, én is azzal kezdtem. Eztuán anyósom csinált párolt, pépesített almát, azt viszont befalta. Egyik baba így szereti, másik úgy... Kísérletezni kell, ha nem ízlik neki, próbálj valami mást, nem kell kétségbe esni.
2011. máj. 5. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!