Hozzátáplálás elkezdése (bővebben lent)?
Sok helyen az alma levét olvastam, s azzal is akarom elkezdeni. Ti mit használtatok? Üvegreszelőt vagy hagyományos fém reszelőt?
Üvegreszelőnk nincs, azért kérdezem, mert lassan elkezdődik a hozzátáplálás, s kíváncsi lennék, Ti melyiket használjátok, betartjátok-e hogy üvegreszelővel kell vagy használjátok, ami otthon van.
Mert nekem anyukám ajánlotta, hogy a fém reszelőnek azzal a végével csináljam, amivel a krumplit reszelem, mikor lapcsánkát (más néven: tocsnit) készítek.
szia
nem kell ennyire túldramatizálni
ami van otthon azzal csináld
ha annyira félsz a baciktól forrald ki a reszelőt és annyi :)
Elsőnek, igazából én leginkább onnan gondoltam, hogy kiírom kérdésbe, hogy sokan az oxidációt mondják, hogy avégett nem jó a fém, s az üveg biztosabb. De még nem döntöttem el, azért várnék még válaszokat.
A bacikra nem is gondoltam, mondjuk nekünk azzal vigyáznunk kell, mert szívrendellenességgel született a fiúnk (tüdőér-szűkület, s szívsövény hiány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!