Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én férjem lett ilyen...

Csak az én férjem lett ilyen a lányunk születése óta?

Figyelt kérdés
Eleinte semmi gond nem volt,segített amiben csak tudott.Most 11 hónapos a lányunk és már vagy 3 hónapa semmiben sem segít,sőt beleköt mindenbe.Én nem csinálhatok semmit,viszont neki kell a szabadidő és ha szólok neki,hogy figyeljen a gyerekre amíg kitakarítom a fürdőt(oda nem viszem a kiscsajt mert hát csak vegyszerezek)húzza a száját.Most már ott tartunk,hogy még az is nehezére esik,hogy elvigyen minket vásárolni.Mit kezdjek vele?Csak az én férjem ilyen?
2011. aug. 1. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet...Ráadásul ő máris szeretne egy újabb gyerkőcöt,mert hogy kifutunk az időből és ő min.3 gyereket akar.Értitek...Az első babánkkal sincs ideje,(kedve)foglalkozni,nem segít az itthoni teendőkben semmit,én meg már a meghülyülés határán vagyok.Beszélni persze nem lehet vele erről,mert úgy érzi hogy kötözködök vele,pedig kedves vagyok hozzá stb,de már meg sem hallgat.Hát akkor én is ilyen leszek vele.Tesó téma egyenlőre elnapolva.

Kitartás csajok!Puszi!

2011. aug. 2. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

előző

ja múgy a 3. voltam, nyugodtan le lehet pontozni még tovább...de úgy látom az igazság sok mindekienk fáj

Amúgy mi 20 éve vagyunk együtt párommal, van némi tapaszatalatom,de a azt látom ,hoyg nők többséege beletörődoik sorsába.

Nem hiszem hogy nem lehet megszervezni egy közös családi programot a 7végén, nem hiszem,akár csak elmenni egy játszótérre hogy egy apa annyira nulla, hogy a saját gyerekére nem tud figyelni 10 percig...stb

Mi a jó büdös francb nak kell ai iylen pasiknak ygrek, hogy ez a rész is ki legyen pipálva?

Szóval kedveskéim ha ezt hagyjátok akkor hülyék vagytok és megérdemlitek.

2011. aug. 2. 09:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia!Az első házasságomban én is elkövettem egy hibát,amit a másodikban igyekeztem nem elkövetni.Az első férjem is ilyen volt,ha szóltam neki azt kaptam azért vagy itthon,és személyes sértésnek vette ha szóltam.És bizony nem változott ez akkor sem ha visszamentem dolgozni,vagy gyes mellett dolgoztam,pedig elmondtam neki hogy mostmár dolgozom,ő meg szabadnapos igazán segíthetne.A gyerekkel se tudott mit kezdeni,meg is látszik a kapcsolaton.Viszont a 2. férjemmel ezt előre megbeszéltem,és mivel munka mellet is sokat segít belelát az én dolgaimba és megérti,hogy nem kell mindent nekem csinálni.Hááát elég megerőltető neki néha ha elmegyek vhova és 1-2 órára övé a 2 gyerek.Viszont ha megszokik a férj valamit nehéz lesz leszoktatni róla az biztos,ugy hogy meg kellene ezt beszélni szerintem.
2011. aug. 2. 12:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Igazad van,egy nagy nulla,és a vicc,hogy az enyém is akar még gyerekeket.Hát nem lesz,ezzel az egyel is csak én vagyok.Én beletörődtem,nem tagadom,téptem eleget a szám,ha szarik a gyerekére,mert ennyire bamba,majd bánni fogja idővel,mert ezek a hetek,napok soha nem jönnek vissza,akkor maradjon le róla.Még kivárom hátha,addig mosok,vasalok,főzök rá,de ha nem javul egyáltalán,akkor vasaljon meg mosson magára,én nem leszek a kapcarongya...
2011. aug. 2. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, csajok, annyira a szívemből beszéltek. Dettóra ez van nálunk is, és ha a másfél éves kislányom elszámol a mamájánál 10-ig, akkor még veri a mellét, hogy erre ő tanította - ha-ha, mikor? a reklámblokkban?... Nem is hittem, hogy ennyien vagyunk ebben a szituban, de idegőrlő az biztos. És igen, az kárpótol minket, hogy nem maradunk le ezekről a pillanatokról, amik később már nem jönnek vissza soha. Amikor hazajön, eszik, otthagyja a kupit az asztalon és befekszik a tv elé, odaviszem a kávét és elkezdem mondani, hogy milyen új dolgokat csinált ma a pici, vagy épp a nagyobbik - na ilyenkor, amikor látom rajta, hogy szinte nem is engem figyel, hanem a tv-t, hát el tudnám ásni nyakig és lerúgnám a fejét....

De igen, a lányaimmal mi is jó csapat vagyunk!

2011. aug. 3. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, mintha csak a férjemet írtad volna le, annyi különbséggel, hogy nem a TV elé hanem a számítógép elé ül le. Azt gondoltam én is, hogy nem ilyen gyakori ez a dolog, de úgy látszik igen, csak gondolom sokan nem vallják be.
2011. aug. 5. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.