Csak az én férjem lett ilyen a lányunk születése óta?
Figyelt kérdés
Eleinte semmi gond nem volt,segített amiben csak tudott.Most 11 hónapos a lányunk és már vagy 3 hónapa semmiben sem segít,sőt beleköt mindenbe.Én nem csinálhatok semmit,viszont neki kell a szabadidő és ha szólok neki,hogy figyeljen a gyerekre amíg kitakarítom a fürdőt(oda nem viszem a kiscsajt mert hát csak vegyszerezek)húzza a száját.Most már ott tartunk,hogy még az is nehezére esik,hogy elvigyen minket vásárolni.Mit kezdjek vele?Csak az én férjem ilyen?
Nem vigasz, de az enyém is ilyen. Az én lányom 14 hónapos, állítólag imádja a gyereket, de mégis nyűg neki, ha vele kell lenni. Nem veszi észre magát, szerinte nincs igazam. Kérés nélkül nem marad a gyerekkel, ha megkérem húzgálja a száját, szerinte ez sem igaz. Na szóval szerintem van így más is, csak nem mindenki vallja be.
2011. aug. 1. 16:03
3/16 anonim válasza:
Én nem értem az ilyen nőket, akik ezt hagyják, mártírkodnak és az ilyen faszikat sem, akiket hidegen hagyja a saját gyereke.
2011. aug. 1. 16:06
4/16 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már őt,de szerinte ő olyan mint régen volt:)Ugysem tudom megmagyrázni neki hogy nem igy van:(
Kedves utolsó!Most könyebb a lelkednek?Gondolom nálad minden rendben!örülj neki és ne rúgj még egyet azokba akik padlón vannak!!!
2011. aug. 1. 16:20
5/16 anonim válasza:
Lehet az egész mögött az van hogy túl keveset vagytok kettesben és az apukák nagyon érzékenyek arra ha elhanyagolják őket.
Bár tudom nagyon nehéz megoldani,de jó lenne programot szervezni magatoknak,méghozzá rendszeresen.
Ne piszkáld ha nem segít(bár te már az idegtől a plafonon vagy)hanem kérd meg nyugodtan.
Egy nő többet tud tenni hogy a kapcsolat jó legyen.
4 gyerekes Anyuka
2011. aug. 1. 16:38
6/16 anonim válasza:
Nálunk még a programot szervezzünk kettőnknek se megy, mert ahhoz meg kell mozdulni...
Mi eljutottunk oda, hogy már nem is érdekel, ha...
Annyi, hogy 2,5évig téptem a szám meg a hajam, fél éve feladtam. A kicsikkel jó csapat vagyunk, bár a gyerekek, kivált a nagy nagyon érzi, és nem tudja hová tenni:(
2011. aug. 1. 16:45
7/16 anonim válasza:
Szerintem sok pasi csinálja ezt. Ismerek olyat is, aki egyáltalán nem segített a feleségének, többnyire későig dolgozott, hétvégén pedig a tévé előtt heverészett. Lehet, hogy a férjed fáradt, kimerült a sok munkától. Lehet, hogy nem tud mit kezdeni egy izgő-mozgó, de még nem beszélő babával. De akármi is az oka, mindkettőtök részéről megértés kell a másik iránt. Beszéljetek higgadtan a problémáról, sorold fel neki (nem szemrehányóan, veszekedve), hogy mi mindent csinálsz egy nap, ne higgye azt, hogy egész nap csak lazsálsz. Kire is számíthatnál, ha nem a gyerek apjára? Ráadásul a picinek is szüksége van arra, hogy az apja foglalkozzon vele. Esetleg B verzió: vesd fel, hogy ha nem ér rá babázni, vegyetek fel bébiszittert, mert te így kikészülsz. (Erről a legtöbb pasi hallani sem akar, mert pénzbe kerül - hátha inkább erőt vesz magán...)
2011. aug. 1. 22:29
8/16 anonim válasza:
Sajnos nem csak a Te férjed ilyen.
Nálunk is hasonló a helyzet. :(
2011. aug. 1. 23:12
9/16 anonim válasza:
Nálunk is ez van,és nagyon csalódott vagyok :( a lányunk 3 hónapos,soha nem gondoltam volna,hogy ez lesz.Rám szakadt minden,ő "csak" dolgozni jár el,itthon nem segítene magától,csak ha kérem,akkor is huzigálja a száját,és persze ő is tagadja hogy így lenne.
2011. aug. 2. 08:56
10/16 anonim válasza:
16:45-nek
"A kicsikkel jó csapt vagyunk.."
nem tudom, de ez így nem család, ha nálunk így lenne, nagyon szomorú lennék és baromira nem látnám pozítvan a jövőt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!