Most mit csináljak ha nem ér haza 8-ig a kicsivel?
Figyelt kérdés
mit tegyek Csütörtökön elvitte az apukája a kisfiam hogy hétvégére nála legyen és azt igérte hogy 6ra itt lesz de nem veszi fel a telefont és már egyszer mondta hogy ellopja2011. júl. 31. 19:01
31/63 anonim válasza:
Jajjjj istenem:((((Én még 2 órára sem adnék oda egy 8 hónapost:(,A másik meg ,ha nem is együtt éltek,akkor Ő nem is tudja a gyerek napirendjét,szokásait:(Vagy sokat van vele?ÓÓÓÓÓ ,csak kerüljenek elő!Én már biztos hívtam volna a rendőrséget!!!!
32/63 anonim válasza:
Sokra nem megy a rendőrökkel. Első kérdésük, kinek ítélte a bíróság a gyereket. Aztán itt megáll a történet. Majd szép jó estét kívánnak, és elmennek.
Mégegyszer ilyet ne csinálj!
33/63 anonim válasza:
na, nincs valami hir? mindenkeppen irj ha tortenik valami.
34/63 anonim válasza:
Hogy lehettek ilyen ostobak hogy beveszitek ezt a kamut? 1.ha lenne gyereke tudna hogy egy 8 honapos meg milyen pici es szoptatni kell vagy tapszerezni. 2. Szerintetek letezik olyan ferfi aki el tud latni ekkora babat 4 napig? Hahaha 3.ha mindez igaz volna es veletek tortenne a net elott ulnetek vagy az apa lakasara mentek barmi aron? Gondolkozzatok mar!
37/63 anonim válasza:
Ja es kedves kerdezo hogy valaszoljak neked is fogd magad es olvasd a kotelezo olvasmanyt ami a suliban kell.
38/63 Tóth Bernadett2 válasza:
Szerintem is kamu.. Nincs olyan anya aki odaadná ennyi időre a 8 hónapos babáját!
39/63 anonim válasza:
Egyértelműen kamunak tűnik! Nézzétek vissza a válaszokat, amiket adott. Egy aggódó anya nem így reagál.
40/63 anonim válasza:
Remélem már otthon van a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!