Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen vizet adsz 8-9 hós...

Milyen vizet adsz 8-9 hós babádnak?

Figyelt kérdés
forralt csapvíz?babavíz?vagy sima ásványvíz?
2009. ápr. 7. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Én még forralt csapvízet adok neki. Babavizet is adok néha, de 24 óra után azt is forralom.

Úgy tudom a sima ásványvíz még nem tesz jót a veséjüknek....

2009. ápr. 7. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Forralt csapvíz, ahogy a doki is mondta, és ahogy én is kaptam anno. Fölösleges a pénzt szórni babavízre, ásványvízre meg főleg nincs szüksége.
2009. ápr. 7. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk sajnos nagyon-nagyon rossz minőségű a csapvíz, és hiába is forralnám ,attól még benne maradnak a babákra káros mennyiségű fémszármazékok, meg gyógyszermaradványok stb...

Nálunk az egész falu palackozott ásványvizet iszik, és a kisebb gyerekeknek inkább mindenki megveszi a babavizet.

Én nem tartom kidobott pénznek, mint az előző válaszoló.

2009. ápr. 7. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha fémszármazék meg gyógyszermaradvány lenne a vizetekben, az önkormányzatotok csinálna valamit. Csak egyvalakinek kéne szólni az ANTSZ-nek és már el is zárják a vizet a faluban. Ha igaz lenne, nem működhetnének pl kocsmák se, az pedig gondolom nálatok is van.
2009. ápr. 7. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is nagyon rossz a csapvíz. Azt mondta a védőnő, hogy 6 hónapos kortól lehet a babának adni szénsavmentes ásványvizet, de kizárólag Szentkirályit, mert azt úgy készítik, hogy a babának nem ártalmas, ebben a van a legkevesebb nitrit- és nitrát tartalom. Én ezt adom 7 hónapos kisfiamnak, de ezt is forralom. Elvileg 2 napig nem szükséges forralni, de én az első felnyitás után rögtön forralom neki.
2009. ápr. 7. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Többször is kivizsgálták, és minden alkalommal - érdekes módon- éppen határértéket mutattak a káros anyagok.

Nem óhajtok mentegetőzni, vagy vitatkozni, akinek úgy tetszik nem vesz babavizet, aki meg úgy gondolja, hogy jobban jár a gyereke vele, az úgyis megveszi. Ennyi.

2009. ápr. 7. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!