Én még forralt csapvízet adok neki. Babavizet is adok néha, de 24 óra után azt is forralom.
Úgy tudom a sima ásványvíz még nem tesz jót a veséjüknek....
2009. ápr. 7. 16:17
2/6 anonim válasza:
Forralt csapvíz, ahogy a doki is mondta, és ahogy én is kaptam anno. Fölösleges a pénzt szórni babavízre, ásványvízre meg főleg nincs szüksége.
2009. ápr. 7. 16:17
3/6 anonim válasza:
Nálunk sajnos nagyon-nagyon rossz minőségű a csapvíz, és hiába is forralnám ,attól még benne maradnak a babákra káros mennyiségű fémszármazékok, meg gyógyszermaradványok stb...
Nálunk az egész falu palackozott ásványvizet iszik, és a kisebb gyerekeknek inkább mindenki megveszi a babavizet.
Én nem tartom kidobott pénznek, mint az előző válaszoló.
2009. ápr. 7. 16:23
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha fémszármazék meg gyógyszermaradvány lenne a vizetekben, az önkormányzatotok csinálna valamit. Csak egyvalakinek kéne szólni az ANTSZ-nek és már el is zárják a vizet a faluban. Ha igaz lenne, nem működhetnének pl kocsmák se, az pedig gondolom nálatok is van.
2009. ápr. 7. 16:26
5/6 anonim válasza:
Nálunk is nagyon rossz a csapvíz. Azt mondta a védőnő, hogy 6 hónapos kortól lehet a babának adni szénsavmentes ásványvizet, de kizárólag Szentkirályit, mert azt úgy készítik, hogy a babának nem ártalmas, ebben a van a legkevesebb nitrit- és nitrát tartalom. Én ezt adom 7 hónapos kisfiamnak, de ezt is forralom. Elvileg 2 napig nem szükséges forralni, de én az első felnyitás után rögtön forralom neki.
2009. ápr. 7. 16:27
6/6 anonim válasza:
Többször is kivizsgálták, és minden alkalommal - érdekes módon- éppen határértéket mutattak a káros anyagok.
Nem óhajtok mentegetőzni, vagy vitatkozni, akinek úgy tetszik nem vesz babavizet, aki meg úgy gondolja, hogy jobban jár a gyereke vele, az úgyis megveszi. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!