Szűrt vizet adsz a babádnak? Forralod is?
Sziasztok
aki használ vízszűrőt, pluszban forraljátok is a vizet a babának?vagy csak a sima szűrt vizet adjátok neki?mennyi idős a baba?
nekem van egy 2 évesem és most fog születni a tesó is, első szülöttem tápszeres volt sajnos rengeteg vizet-babavizet használtunk én is csak az üveges vizet iszom.
Lehet adni simán a szűrt vizet a babáknak is?vagy forralni kell nekik ?
Ti hogy csináljátok?pl a jana és a szentkirályi babavizekre is rá van írva hogy forralni kell 24 óra után, de én soha nem forraltam nekik.
2 évesem ugyan azt issza mint én, jobb minőségű mentes ásványvizet

ÉN forralt csapvizet adok neki, 6 hónapos. De sosem szűrtem, nem is tudtam, hogy azt is kell.
S olyan szűrőt használtok, amit ti is szoktatok, de az csak a babáé vagy van valami speciális szűrő?

oké, köszi a válaszokat...akkor ha veszek szűrőkancsót vagy csapraszerelhető szűrőt, akkor előbb szűröm a vizet majd forralom :))
bár akkor 1 éves korig talán jobb a babavíz palackban :D
utálok forralgatni :)
fertőtlenítést is Chicco folyadékkal oldom meg
mindenesetre akkor 2 évesem és én is már sokat spórolunk ha szűrt vizet iszunk a baba meg reméljük fog rendesen cicizni :P

MI is forralunk, amit én is utálok :( Főleg úgy, hogy apósra várni kell a konyhában, ha főz (órákra elfoglalja), s a gyerek meg itt ordít, hogy éhes, ha kevés az anyatej, s mellé ki akarom egészíteni tápszerrel :(
Vízforralónk van, de az folyton vízköves, hiába tisztítjuk, de minden nap meg azt unnám, főleg úgy, hogy örülök, ha néha ki tudok magunkra főzni, mert ha bent van após olyan pici a konyha h kerülgetni is alig tudjuk egymást:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!