Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtál először savas...

Mikor adtál először savas vizet babádnak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Remelem itt szensavasra gondolsz es nem maro savra :)

Mar egy eves kora elott belelefetyelt, de szerencsere nem tetszett neki. Azota apuka sem iszik ilyet elotte. Ket eves koraig nem akarok neki egyaltalan adni, de utana is csak kis mennyisegben es unnepekkor. Nemcsak a szensav, de a cukor es a koffein sem jo benne.

2011. okt. 13. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Szénsavasra igen. ÉS nem feltétlen kólára. A minap volt egy kis vitám sógornőmmel, nem nagyon akarta megérteni miért nem akarom h szénsavas dolgokat igyon...! köszi h válaszoltál!
2011. okt. 13. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Majdnem 3 éves volt, amikor először szénsavas ásványvizet ivott, közölte, hogy fúj, és többet nem kért.

Meg egyszer, már 3 elmúlt, mikor minden áron meg akarta kóstolni a kólámat, hát mondom tessék, na annál is kb az előbbi volt a reakció.

2011. okt. 13. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem adtam még, és nem is tervezem, 2 éves a fiam.

A legfőbb érv a szénsavas italok ellen, és legyen itt szó csak ásványvízről, hogy gátolja a kalcium beépülését a csontokba.

2011. okt. 13. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
két éves és még nem ivott úgy,hogy direktbe neki adtam volna.olyan már volt,hogy kunyizott az enyémből,megkóstolta,nem ízlett.azóta ha kér,mondom,hogy csíp,és nem kéri
2011. okt. 13. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem a fiam 17 hónapos, és van, hogy belekortyol a szénsavas vízbe, neki tetszik, de nem iszik sokat, 1,2 korty, és annyi. Persze nagy mennyiségben nem jó,nem adnék, de heti 1,2 kunyizott kortytól nem lesz semmi baja. Cukros lötyit nem kapott még, és jó sokáig nem is tervezem.
2011. okt. 13. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
elmúlt 3 éves, de még mindig nem issza meg (szerencsére)!
2011. okt. 13. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!