Csak én érzem magam ilyen bénának a sok tökéletes anyuka között?
Nem vagyok már annyira fiatal,diplomás pedagógus vagyok. A saját gyerekem egy éves múlt,okos,édes,aranyos. Próbálom tökéletesen nevelni,de nekem nem minden megy olyan simán,mint másoknak...
Éjjel többször kelünk,én fáradt vagyok,nincs időm főzni,takarítani,csak hétvégén,ha apa is itthon van. Elméletben mindent tudok,de a gyakorlat az más. A hozzátáplálással is annyi gondom van.
A játszótéren annyira tökéletesnek tűnik minden anyuka... Én meg...
Volt már ilyen érzésetek?
Köszi lányok a válaszokat! Vidám,barátságos,kiegyensúlyozott a fiam,és én is tudom,hogy csak ez számít,nem vagyok rossz anyukája. Soha nem hagytam sírni,mindent megteszek érte,ami tőlem telik.
Csak nem értem,másoknak hogy fér bele annyi minden az életébe egy ilyen pici gyerek nevelgetése,ellátása mellett...
Nem fér bele senkinek MINDEN! Képtelenség.
Van, aki tökéletes NŐ, de a gyereke kissé elhanyagolt, van aki tökéletes anya és háziasszony, de elhanyagolja a férjét, sorolhatnánk. SENKI nem tud mindig mindenben 100%-osan teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!