Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek van tartósítószer...

Szerintetek van tartósítószer a bébiételekben?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert a Kecskemétire rá van írva, hogy tartósítószert nem tartalmaz, de csillagozva van, hogy előírás szerint.
2011. júl. 28. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vagy=vagyok :)
2011. júl. 28. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:
ez olyan hogy akkor ne vegyünk levegőt mert nem tudod mi van benne mit lélegzünk be.persze lehet az az étel amit én készítek pl gyümölcs le volt permetezve de legalább látom mit teszek bele bébiételbe meg az van ami.
2011. júl. 28. 14:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Rendben vagy, tény így kedves 14:10-es.

Ahogy időd, kedved, érzésed engedi. S más is úgy tesz, ahogy akar.

2011. júl. 28. 14:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a tartósítószerre vagyok kíváncsi. Nem másra. Miért kell minden kérdésen össze vitázni!!!!
2011. júl. 28. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs benne. Legalábbis remélem.

(A vitát én csak azért értem meg, mert sokszor annyira kampányolnak az otthoni főzés mellett, pedig sajnos ott sem tudjuk mi van a zöldségekben..., annyi mindent nem tudunk, így abban sem lehetek biztos, hogy nincs bennük tartósítószer, de azért remélem a káros dolgokat tényleg kihagyják a babakajákból!)

2011. júl. 28. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:

nincs benne, hőkezeléssel tartósítják, légmentesen zárják le, így nem érintkezik semmi bacival, amitől a szavatosságát elveszítené.

a tejpép összetételét ha egyszer megnézed, akkor látod, mennyi szintetikus cucc van benne....

2011. júl. 28. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

Mitől nem egészséges a tejpép?

műcucc, ami tele van cukorraL, máskülönben mitől annyira édesek

tulajdonképpen instant tejbegríz vagy tejberizs, attól füüggően, hogy gírzpépről, vagy rizspépről beszélünk, de ugye így már nem hangzik annyira jó?

Miért szerinted ami dobozban van és víz kell hozzá, az mennyire egészséges?

kg mint a por krumplipüré, avgy a zacskós leves

2011. júl. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!