Szerintetek van tartósítószer a bébiételekben?
tartósítószer nincs. de biztos, hogy sokkal egészségesebb a frissen készült főzelék, mint az üveges.
meg a fő gondom a bébiétellel, hogy nagy részük víz+rizs. gyakorlatilag a zöldség, gyümölcs, husi csak ízesíti.
mert majdenm légmentesen lezárják, ezért yolan nehéz kinyitni, a vákum miatt
még így is 100 x egészségesebbek, mint a tejpépek, "gyümölcs" joghurtok, pudingok, túró rudi, tejszelet, dörmi....és sorolhatnám
Az, hogy házilag nem tud valaki tartósítás nélkül eltenni ételeket, még nem jelenti, hogy nem létezik ilyen eljárás.
Befőtteket is el lehet tenni tartósítószer nélkül, millió ilyen recept van.
Reméljük igaz, hogy szigorú ellenőrzésen mennek át a bébiételek, és így felesleges tartósítószer sem kerül bele.
A tejpép mitől nem egészséges???
Én is annak a híve vagyok, hogy főzzünk a babának, csak két gyerek mellett nem olyan egyszerű, így ha nem jut rá idő akkor adok neki konzervet. Bár a mai gyümölcsök sem olyan egészségesek, ha csak nem bio.
Ha rossz az íze az nem feltétlen a tartósítószer okozza.
Amúgy mint minden dologban, sajnos vannak hibák, balesetek az eljárás/készítés során, és bizonyára te sem tudod, hogy az általad készített zöldségek, gyümölcsök milyen eljáráson/vegyszeres kezelésen mentek keresztül...Vagy otthon termeszted? Akkor jó, bár akkor sem tudjuk mi van a földben, a vízben, az esőben, ami táplálja őket...
Én készítek is ételeket a babámnak, de néha veszek is üveges bébiételt. Szerencsére mindkettő ízlik neki, nem válogatós és remélem egyik megoldás sem rosszabb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!