Miért van az, hogy a bébiételekben olyan összetevők is vannak, amit csak később ajánlanak?
Azt olvastam, hogy ezekből az összetevőkből kiszedik az allergizáló részeket. Pl. csak a gyümölcshúst teszik bele, ami nem okoz gondot a babáknak.
Bár ezt egy Hipp-es táplálási tanácsadó füzetben olvastam...
nem kérdés kinek higgy :)
a bébiételek olyan eljárással készülnek amellyel kivonják az allergizáló összetevőket az ételekből. te ezt otthon nem tudod megtenni, így nem ajánlott saját főzésűt adni, bébiételben pedig adhatsz.
Azért mert a legtöbb nem magyar liszensz alapján készül, és külföldön mások az irányadó szabályok. Pl kaptunk egyszer egy azt hiszem Hipp üvegest (6 hónaposnak való), amiben tej és tejszin volt. Hipp ide vagy oda, nem adtam oda, mert nem akartam éves koráig ilyet adni neki.
Én vagyok az anyja a gyerekemnek, nekem kell eldönteni, hogy milyen elvek felé húzok, mert enyém a felelőség, bármi is történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!