Brokkolit vagy karfiolt lehet adni 5 honapos babának? Csak mert a bébiételekben is van. Söt egyes táblázat is mutatja, de ahány táblázat annyi féle.
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 13:24
1/6 anonim válasza:
brokkolit szerintem igen, de karfiolt én még nem adnám, mert puffaszt. akkor is ha dupla lében főzöd. azzal még várj egy kicsit, ráadásul a brokkoli sokkal egészségesebb.
2/6 anonim válasza:
Úgy tudom brokkolit 7, karfiolt 8 hónapos kortól lehet adni.
3/6 A kérdező kommentje:
de akkor a bébiételbe mért van?én adtam neki,de lehet fáj a pocija töle,mert igen csak nyügös lett.remélem nem komoly.
2010. jún. 21. 14:02
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem a védőnő azt mondta, hogy a karfiolt majd csak 7-8 hónapos korában adjam a babámnak (igen csak hasfájós volt) mivel szeles. Viszont a brokkolit kifejezetten ajánlotta, pedig azt hittem az is puffaszt, de nem! A babám nagyon szerette, és semmi gond nem volt utána. 5 hósan kóstolta.
5/6 anonim válasza:
A bébiételekre sokszor írják rá, hogy jó ennyi meg ennyi idős kortól, de ha utána nézel egy táplálkozás-táblázatnak sajnos kiderül, hogy bár rá van írva nem igazán eheti még a baba.
6/6 anonim válasza:
ja, ha küldesz egy privit küldök neked egy normális, áttekinthető táblázatot.
2. és utolsó válaszadó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!