Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 2hete töltötte be...

Kislányom 2hete töltötte be az egy évet, de még nem jár?

Figyelt kérdés
Bútorok mellett, kapaszkodva kezét fogva lépeget már rég,de egyedül semmi hajlandóság.Miért?
2011. júl. 28. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Egyébként az én fiam 13 hónaposan kezdett kapaszkodva lépegetni, és csak 16,5 hónaposan indult meg egyedül.

Semmi baja, bátorságot gyűjt!

2011. júl. 28. 12:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Borzasztóan ráér.Még vissza fogod sírni ezt az időszakot.

Majd ha nagyon felkelti valami az érdeklődését,akkor elindul,Te meg futhatsz utánna.

2011. júl. 28. 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj, miért lenne baj? Ezek a "mai elvárások" teljesen kizökkentik a normális ütemben fejlődő babák szüleit.

Felejtsétek már el azt, hogy a szomszéd babáája bezzeg már jár, minden baba úgy fejlődik, ahogy megérik rá testben és agyban egyaránt. A határ, amikor "bajról2 beszélhetünk, AZ 18 HÓNAP!

egy gyógytornász, korai fejlesztő

2011. júl. 28. 12:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm kislánya is csak bútorok mellett lépegetett még ennyi idősen, önállóan csak 2 hónappal később kezdett el járni.

Bár ő nem is foglalkozott vele annyit, mint lehetett volna.

Ha Te megtettél mindent a fejlesztéséért, akkor nincs gond, ő kicsit később kezd el járni, van ilyen.

2011. júl. 28. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, én sem erőltettem a járást, és nem is sétáltattam kézen fogva, sőt még járássegítője se volt. Gondolom ezért is tartott 3,5 hónapig a kapaszkodva lépegetés... Én voltam a lusta mi?

1. voltam

2011. júl. 28. 13:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Nincs elkésve. 16 hós koráig rá ér elindulni. Nem szabad siettetni őket, hagy fejlődjenek a maguk módján. Kisfiam 13 hónapos volt amikor elindult. Nem egyformák a gyerekek, nem kell egymáshoz hasonlítgatni őket.
2011. júl. 28. 13:12
 7/14 anonim ***** válasza:
12:59-esnek teljes mértékben igaza van.Később semmi jelentősége nem lesz, hogy mikor tanulta meg ezeket.Senki nem fogja megkérdezni az óvodában, iskolában, hogy te mikor kezdtél járni?Ezeket most nagyítjuk fel, és most aggódunk rajtuk.Én is, mert első baba.10 hónapos múlt egy hete, de még nem is ül.Pedig akikkel egyszerre születtek, már 8 hónaposan álltak!!Lányomnak picit lazábbak az izmai, járunk is tornára, de már túl tettem magam ezen.Unokatesóm kislánya mindent időben csinált, mégis 15 hónaposan kezdett el járni.(egyébként unokatesóm is ennyi idősen indult el) És akkor mi van?3 éves, és balettozik!!Nagyon ügyes!Ennek semmi jelentősége.Egyébként én is gyógytornász vagyok, csak a saját gyerekemmel kapcsolatban vagyok mindig tanácstalan, és nyugtalan.
2011. júl. 28. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
az én fiam is pár napja volt 1 éves,ő is a bútorok mellett lépeget,és a kezét fogva,de nem aggódok,nincs elkésve,majd szépen elindul egyedül amikor eljön az ideje.nem törvényszerű,hogy 1 évesen egyedül kéne mennie.
2011. júl. 28. 13:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Lillus 14 ónaposan indult el , de akkor is csak néhány lépést tett egyedül. Igazán most 16 hónaposan megy. Ne aggódj nincs elkésve. Nem lábujjhegyen megy, mert általában amiatt szoktak később elindulni egyedül, az egyensúly miatt.
2011. júl. 28. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:
De úgy lépeget, hogy fogod mind a két kezét, ami a magasban van tulajdonképpen? Öcsémnél úgy volt, hogy egy darabig ment így, aztán egyszer csak elengedtem, és ment tovább.:)
2011. júl. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!