A junior tejitalok (milupa, nestlé) mennyire tálpálóak, laktatóak a babának? Kislányom nemrég töltötte be az 1. évet vacsorára nagyon keveset eszik ezért eddig este még tápszert adok neki.
Szia!
A lányom 15 hónapos. Még reggel este tápszert kap, pár napja kevesebbet eszik belőle, olyan 180 ml körül, előtte elfogyott a 210 reggel és este.
Ő nem megy messze a tápval igy reggel kekszet vagy vajas kenyeret kap utána, kekszből 3-4 drabot megeszik kenyérből egy fél szeletet. Vacsira mi is hideget eszünk, ő is keveset eszik kb, mint a Tiéd és utána a tápi, de gondolom nem éhes, mert nem kel fel éjjel.
Én is kipróbáltam a babtejet, de semivel sem evett belőle se többet se kevesebbett, és másból sem. Igy maradtunk a tápszernél, mert gazdaságossabb, tovább elég, mint a babatej. Legalábbis amit mi használunk.
A dokinéninek sem volt semmi kifogása ellene, azt mondta akár 3 éves koráig eheti a tápszert. (na azt azért nem várom meg) :))
Szóval szerintem sem ke
a fiam este eszik főtt kaját, máskor nem hajlnadó. háááát nem mondom, h rengeteget eszik, de azért kajálgat.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!