Kislányom egy hete töltötte be a 11 hónapot, és pár napja elindult. Nem korai ez még? Nem erölteti meg a lábát?
Csak azt csinálja, amit bír, amire megérett. És ha korai, akkor lefogod?? :))
Nyugi, ha ő így, éppen most érett meg rá, akkor ez van.
Unokahúgom kislánya 8 hónaposan indult el. Nem hittem a szememnek, mikor 9 hónaposan minden billegés nélkül átgyalogolt a lakáson... Az én kisfiam meg akkor volt már 1 éves, és csak akkor tette meg az első bizonytalan lépéseit.
A legdiősebb lányom 9 hónaposan indult meg,két héttel később már önállóan járt!
Nem korai a te kislányodnál sem. A babák tudják,hogy mire érettek már. Van aki 9 hósan indul el,a másik pedig megváérja a 13-14 hónapot. Egyikkel sincs semmibaj.
A lábát pedig nem erőlteti meg,ha magától megy. Az árt neki,ha a szülő vezetgeti,erőlteti,amikor ő még nem akar járni.
Az én fiam is 10 hónaposan indult el először. Most múlt egy éves, sokszor már szó szerint fut.
Ha korai lenne a lányodnak, nem csinálná, ő azt érzi, hogy mennyit bír el a kicsi lába, hiszen másként nem is csinálná. :)
Nyugi, illetve még sem, készülj, mert hamarosan nem győzöl majd futkosni utána. :))
Szerintem 11 honaposan nem korai.
En azon vagyok kiakadva mikor latom hogy a gyerek meg csak 7-8 honapos es mar elvarjak tole, hogy alljon fel es tipegjen. Lehet ha en vagyok konzervativ, de en azt nem tartom helyesnek.
nem, fiam is lányo is 11 hónaposan indeult el.
Fiam majdnem 8, lányom 6 hónapos 1 hetesen állt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!