Mondanátok jó oldalt, szakkönyvet a hozzátáplálásról?
Figyelt kérdés
A védőnő igaz elmondott dolgokat a témában, és itt is olvastam már kérdéseket, de én valami globálisat olvasnék erről szívesen, ahol úgy minden hozzátáplálással kapcsolatos dolog le van írva kezdőknek. :) Pl. mit, mikor, milyen sorrendben, mennyi időt várjunk két új dolog között, mik a "veszélyesebb" dolgok, amik pl. székrekedést okozhatnak, vagy épp székletlazítók, allergiát okozhatnak. Mit, mivel lehet kombinálni, mit mennyire főzzünk ki. Először pl. gyümölcs levét, majd a pépesített változatot. Mindenképpen turmixoljunk, vagy elég gyümölcs esetén lereszelni, összetörni, átpréselni, és ha igen, akkor mi módon stb?2011. júl. 27. 12:06
1/2 anonim válasza:
Itt mindent, ami érdekel, megtalálsz: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon jónak tűnik, nekiesek! :) Pedig szoktam nézegetni a kismamablogot, de vaksi lehettem, mert ezt nem láttam.
2011. júl. 27. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!