Könyv, ami hónapról hónapra mutatja, hogyan foglalkozzak, fejlesszem a babámat? Valami nagyon jó "szakkönyvet"?
Nekem 3 könyvem volt:
Deákné B Katalin: Anya, taníts engem
Leíró jelleggel felsorol rengeteg feladatot, gyakorlatot, ami értelmileg és fizikailag fejleszti a gyereket születéstől kb 6 éves korig. Vannak napról-napra lebontott feladatok is. Rengeteg ötletet ad. Nem az a klasszikus színes-képes könyv, de nagyon hasznos.
Anne Knecht-Boyer: Babamóka
Születéstől 1 éves korig tornagyakorlatok, amik segítik pl az egyensúlyérzék fejlődését, sok képpel.
Caroline Young: Csecsemők és tipegők játékos nevelése, ez féléves lebontásban ad ötleteket két és fél éves korig, tippeket, hogy mikor-mi érdekli leginkább a gyerekeket.
Első válaszoló, nekem is elküldenéd a könyvet? Köszönöm!
csillagrege@gmail.com
Első válaszoló!Elküldenéd nekem is?? Már egyszer elküldte valaki,és sikerült úgy lementenem valahová,hogy azóta se találom.
Köszike
elad@citromail.hu
Kedves első válaszoló nekem is elküldenéd? zserbolino@freemail.hu
nagyon köszönöm előre is
Kedves első válaszoló!
Én is el szeretném kérni a könyvet, ha lehet nekem is elküldenéd? Köszönet! rosika@t-online.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!