Mit csináljak? Teljesen kikészít a kevés alvással. Vagy ne foglalkozzak vele?
Figyelt kérdés
Kisfia 11 hónapos. De., du., 1-1 órát alszik maximum,de van hogy csak felet. Persze a babakocsiban aludna 2 órát is,de már hideg van. Engem ez nagyon zavar. És hiába csinálok bármit nem alszik többet az ágyba. Tiszta ideg vagyok emiatt. Barátnők szerint én vagyok a hülye,ne foglalkozzak vele,neki ennyi elég,ha fáradt lenne aludna. Szerintetek?2010. dec. 12. 15:16
1/5 anonim válasza:
hát szerintem se foglalkozz vele, miért zavar egyáltalán?
2/5 anonim válasza:
A tesóm kislány szintén 11 hónapos. Pontosan ezt csinálja: kiságyban max. fél óra, az erkéklyen akár 2 is. Ő jól felöltözteti Annát, és az erkély szélvédett zugába tolja aludni.
3/5 anonim válasza:
Mivel a babakocsit muszáj bevinnem a házba,így bent altatom a lányomat,aki 17 hónapos. Kocsiban soha nem aludt órákat,de én annak örülök,hogy ott hamar elalszik.
Amúgy,ha este úgy alszik,mint szokott,akkor felesleges ezzel idegesítened magad!
4/5 anonim válasza:
Te jó ég!! Hát az én lányom még csak 9 hónapos, de már több mint egy hónapja csak 2X FÉL!!! órát alszik napközben, és van hogy csak egyszer, bár akkor jó esetben 1 órát. Ha ennyi az alvásigénye és nem nyűgös akkor ne csinálj ebből gondot, mert úgysem tudsz vele mit csinálni. Éjjel jól alszik? A lányom 12 órát egyhuzamban, nappal meg alig. De hát neki így jó, akkor nekem is. Egy vidám örök mosoly baba, ha kevés lenne neki az alvás, gondolom nyűglődne.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megnyugodtam,hogy vannak még keveset alvó babák. : ) Talán majd változik.
2010. dec. 13. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!