Mi lesz a nagyobbal amíg kórházban leszünk?
Figyelt kérdés
Hamarosan születik a kistesó, a nagy 21 hónapos, nagyon anyás.Apa lesz vele itthon szabin, amíg szülünk addig meg a mamával lesz, nagyon félek, hogy nehezen fogja viselni, férjem azt mondta, nem kellene behozni látogatni, mert, hogy érti meg hogy én ottmaradok, de abba meg én pusztulok bele, meg nem felejt el 4 nap alatt?
Teljesen késtégbe vagyok esve, félek.Mondom neki, hogy hamarosan kijön anya hasából a kistesó és akkor majd pár napig kórházban leszünkstb..Vagy hogyan lehet felkészíteni erre?És magamat?
2011. júl. 26. 12:54
11/14 anonim válasza:
Többféle is van. Általában úgy néz ki, mint egy bevásárlókocsi, csak nem olyan mély az alja. A modernebbek átlátszó műanyagból vannak. Ebben alszanak a babák, illetve ezzel tudod ide-oda tolni Őket.
12/14 anonim válasza:
ja értem, köszi :) nálunk csak rácsos ágyban voltak mellettünk, aztán lehet, h volt kereke, nem emlékszem rá :)
13/14 anonim válasza:
Szia! Május elején szültem meg a második babámat, a fiam akkor volt 20 hónapos. Előtte még nem aludt el nélkülem, elég anyás. Én is aggódtam, de semmi gond nem volt, sőt. A nagyik vigyáztak rá és apa, gond nélkül evett-aludt, apa nagyon jó kis programokat talált ki neki. Egyszer bejöttek a kórházba, kapott ő is ajándékot (ez nagyon bevált, azóta is a kedvenc nyuszija és mondogatja is, hogy a tesótól kapta), de többször nem jöttek. 3 éjszakát töltöttünk külön, kifejezetten jót tett neki is és az apával való kapcsolatának is. Ha elfogadsz tanácsot, ne úgy emlegesd neki, hogy nemsokára elmész pár napra, hanem hogy nagyon szuper lesz, mert pár napot a nagyikkal, meg apával lehet és mennek majd fagyizni, meg sétálni. Szóval hangsúlyozd, ami jó lesz neki. Amolyan nyaralás féle. Amikor már a kicsi ott lesz melletted, nem fogod olyan tragikusnak látni, meglátod.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Én is úgy gondolom, hogy legalább min 1* jöjjön be, aztán meg ha hazamegyünk, aztán majd meglátjuk.
2011. júl. 26. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!