Mi lesz a nagyobbal amíg kórházban leszünk?
Hamarosan születik a kistesó, a nagy 21 hónapos, nagyon anyás.Apa lesz vele itthon szabin, amíg szülünk addig meg a mamával lesz, nagyon félek, hogy nehezen fogja viselni, férjem azt mondta, nem kellene behozni látogatni, mert, hogy érti meg hogy én ottmaradok, de abba meg én pusztulok bele, meg nem felejt el 4 nap alatt?
Teljesen késtégbe vagyok esve, félek.Mondom neki, hogy hamarosan kijön anya hasából a kistesó és akkor majd pár napig kórházban leszünkstb..Vagy hogyan lehet felkészíteni erre?És magamat?
Amíg a nagymama és apa lesz vele, csináljanak sok gyerekprogramot. Állatkert, játszóház...
Otthon apával együtt készíthetik el az utolsó simításokat, a lényeg, hogy le legyen foglalva.
Elfelejteni biztos nem fog, ne aggódj. :)
Köszi.
Neki szerintetek mi a jobb, ha bejön látogatni, vagy ha nem.
Mit mondtatok a nagyobbnak, hogyan lehet felkészíteni?
Mi úgy döntöttük, behozza apa.
21 hónapos lesz ő is. Tudom, hogy nem felejt el, inkább azért szeretném ezeket a látogatásokat, hogy legyen ideje szokni a kistesó létezését.
Arra gondolok, hogy lássa anya megvan, nem tűnt el, holnap is jövünk stb.
Az ő szempontjából pedig nem tartom jó ötletnek, hogy egyszer csak ANYA hipp-hopp eltűnik, aztán hirtelen előkerül egy trónbitorlóval. Szerintem ez még jobban megviselné ,szorongana, hogy megint eltűnök....Így meg majd tudja hogy megvagyok, és nézegetheti a picit is. Biztos lesz sírás meg hiszti, de majd a látogatás után mennek játszótérre, állatkertbe.
Persze gyereke válogatja.
Nálunk 23 hónap a korkülönbség, a pici most 4 hetes.
Két napot töltött külön tőlünk a nagy, a szülés napját és az az előttit, mert akkor már be kellett feküdnöm. Eléggé megviselte, le sem jött rólunk, amikor a nagyszülők utánunk hozták.
Onnantól apával jártak látogatni engem és a babát, és egy barátunknál laktak, mert vidékiek vagyunk.
Nem mondom, hogy nem sírt, amikor látogatás után apa elvitte, én pedig maradtam. Mégis jó megoldásnak érzem, hogy így szerveztük. Egyrészt megszokta, hogy mellettem van a baba, és nem váratlanul vittünk haza egy kis idegent. Másrészt 2 nap távollét is megviselte tőlünk, sokkal rosszabb lett volna az 5 nap. Így legalább apa folyamatosan vele volt.
Ajándékokat én is vettem, hogy majd a kistesó adja neki:))
Szerintem a férjem csak fél, hogy hogyan kezeli az elválással való hisztit, de akkor marad az a felállás, hogy bejönnek és kész:)))
13:14 vagyok
Az ajándék tényleg nagyon jól jöhet. A lányom macimániás. A pici egy csodaszép medvét hozott neki, mi is betettük a gurulós kocsiba. Meg is jegyezte, hogy kitől kapta, gyakran mondja, hogy a baba macija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!