Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van egy kisfiúnk, Zétény,...

Van egy kisfiúnk, Zétény, huginak milyen nevet adnátok, hogy egy picit összecsengjen vele?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 16:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem Zita lehetne...
2011. júl. 23. 17:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Az összekeverésről csak annyit h minket tök másképp hívnak! Mégis ha lenn voltunk nyaralóban akkor mamám, meg az ő tesója össze-vissza keverte az unokáat, pedig nem szenilisek! Szóval vhogy így nézett ki: Petra, Brigi, Ádám, Kriszta, Kinga, ROland, v h is hívnak, na Zsófi!
2011. júl. 23. 17:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Na igen, előzőnek tök igaza van. :)

17:30 Mert az Ágnes és az Ádámot olyan könnyű keverni? Főleg, hogy egyikünket se becézik, mert még úgy okés lenne (Ági-Ádi)

2011. júl. 23. 17:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Szomszédomban Zétény és Zorka van.:)
2011. júl. 23. 18:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Zenkő.
2011. júl. 23. 20:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,nagyon szép neveket írtatok.A Zoé és Zorka tetszik a legjobban.Az a baj,hogy sajnos már a Zétényért is úgy küzdöttem meg a családdal.A név keverést már bevállaltuk és kapjuk is rendesen anyósomtól,mert sógornőméknél Zente van,Ő Zita a kislányuk pedig Inez.Pl.Az Ő két nevük Zente:Inez sem egy kezdőbetűs,de nagyon jól összecseng szerintem.Szóval nem biztos,hogy Z betűs kellene tényleg,de akkor mi?T-vel esetleg?Viszont ha nem összecsengő lesz akkor Dorka lesz a drágám:)
2011. júl. 23. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Legyen Zsófi, az én kislányom is az, és nagyon szeretem a nevét, de szép a Zorka is:) Majd írd meg, hogy mi lett a vége.....
2011. júl. 23. 21:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Édua, Tünde. Mindkettő magyar, mint a Zétény, és szerintem össze is csengenek vele.
2011. júl. 23. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Zelda vagy Izolda:)De nekem tetszik a Tekla is.(a T kezdobeturol jutott eszembe)Az egyik afrikai ismerosom kislanya Zainatu(Zazinak becezik)ja!Es ott van a Tamara is,velemenyem szerint az is szep!
2011. júl. 23. 23:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Zea
2011. júl. 24. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!