Nem alszik túl sokat a 12 hónapos kisfiunk?
Biztos lesz aki azt írja, jó így, szerintem nem az órák számával, hanem az időbeosztással van baj.
Az én fiam 1 évesen már csak 1x aludt délután, igaz 3 órát. Éjjel pedig 11-12 órát, vagyis kb. annyit mint a tiéd.
Ha állva elaludna, akkor bizonyára álmos. Majd fog ez alakulni.
Lányom éjszaka 13 órát alszik, nappal pedig 1x másfelet. Tehát összesen 14,5 órát, majdnem annyit mint a fiad. Úgyhogy másképp-más formában de ugyanazt a mennyiséget alusszák le.
Szerintem nem gond, inkább örülj neki, hogy ennyit alszik...
Én 1 éves fiam reggel 6-fél7 fele ébred, aztán fél10-10ig alszik fél órát, utána 1-2 körül megint fél órát.Ilyenkor visszaaltatom, így 3-fél4 körül ébred, este 7kor vacsi, 8körül alszik el és éjjel minimum 2x ébred, de ezt tényleg a legjobb este, van, hogy 5x kelek hozzá.
Megmondom őszintén kicsit irigykedem, mikor ilyeneket olvasok, hogy egy baba éjjel 12 órát alszik....úgy örülnék, ha végre 8 órát aludhatnék egyben:)
De sokszor még részletekben is csak 6 órát alszok:)
Tedd össze a kezedet, komolyan!
Az enyém egy évesen már csak egyszer aludt 1 órácskát, most lesz másfél éves, és lassan ezt is elhagyja. :(
remélem a tesó jobb alvó lesz, különben befordulok...
Erre a vérszegénységre én is gondoltam már. Két hét múlva megyünk az egyéves vizsgálatra a gyerekorvoshoz, fel is akarom vetni, hogy kellene egy vérvétel szerintem. Köszönöm, ez most megerősített!
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy eltérő a gyerekek alvásigénye, engem igazán nem is az zavar, hogy sokat alszik, hanem hogy az ébren töltött idő alatt is szinte mindig álmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!