Az elemes orrszívó ér valamit?
Én ilyet vettem a lányomnak, kb 3 hós koráig használtuk.Téli baba párás lakásban.Állandóan tele volt az orra.
Az a tapasztalatom, hogy ha jó minőségű elemet raksz bele és tengervizes orrspray-vel fellazítod a váladékot, akkor maradéktalanul ki lehet vele üríteni az orrjáratokat és akkor a picinek sem olyan kellemetlen, az én lányom speciel általában vigyorgott, amikor az orrát szívtam :)
Azt sajnos nem tudom, hogy krónikus taknyosság esetén mennyire lesz hatékony, ebbe a helyzetbe még hálistennek nem kerültünk soha.De sokan mondták, hogy akkor mindenképpen kelleni fog a porszívós.
Én egyébként azért nem porszívósat vettem (pedig olcsóbb lett volna), mert nem akartam, hogy a gyerek rettegjen a hangjától akárhányszor porszívózok.És az elég gyakran van :)
6,5 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!