Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az elemes orrszívó van olyan...

Az elemes orrszívó van olyan hatékony, hogy érdemes megvenni (éjszakára kellene 11 hós kislányomnak)?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert éjszaka nem szeretném,hogy a hangos porszívótól nagyon felébredjen a kislányom,de most hogy beteg fel szokott riadni arra hogy nem kap rendesen levegőt. Gondoltam vennék egy elemeset,azt írják róla hogy az nem hangos.

De kérdés,hogy szív-e eléggé. Már nem csecsemőről van szó, 11 hós a kislányom.

Vagy jobb az elektromos?

2010. ápr. 2. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem kisbaba kora óta fél az elektromostól, meg szerintem annyira nem is erős, úgyhogy én nem javaslom.

Viszont a kézi pumpásat megszerette, már ügyesen segít is, ha mondom neki, hogy orrszívás jön. Én azzal is ki tudom neki rendesen szívni. Ha gyorsan akarsz végezni, akkor a porszívósat javasolja mindenki, viszont azt én még nem használtam.

2010. ápr. 2. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Elsőnek Pesztonkát vettem és sztem sz@r.Ha kell este is porszívózunk,tiszta orral hamar vissza is alszik.
2010. ápr. 2. 15:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen,van nekünk porszívós, az nagyon szuper nappal. Csak éjszaka iszonyatosan hangos, nemhogy a gyereket zökkenteném ki teljesen az alvásból,de még a szomszédokat is. :-((

Sőt, van egy NUK ilyen kézi pumpás is, de az már akkor sem volt jó amikor még pipcike baba volt, alig szív valamit, mert nekem úgy tűnik kicsi a levegős tartálya.

2010. ápr. 2. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
panelban lakunk, ha nem kap levegőt a fiam, mert mondjuk folyik vissza a tej az orrából, engem nem igazán érdekelnek a szomszédok, hogy hallják-e a porszívót vagy sem...
2010. ápr. 2. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekünk van elemes, de még a szöszt sem szívná fel a földről, olyan gyenge. Én a porszívósat használom éjjel is, pedig több elemeset is kipróbáltam, de pénzkidobás olyat venni:(

ҝ

2010. ápr. 2. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:
nekünk living lab elemes orrszívónk van, nincs nagy hangja, jól szív. szerintem ha szivatod az orrát mindegyik felébred, elvégre piszkálva van.
2010. ápr. 2. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk elektromos pesztonka van. Az is kiszívja, ha a váladék nincs túl mélyen. De ha nagyon mélyen van, akkor csakis porrszívó - és még az sem tökéletes nálunk.

Az elektromos tényleg nem hangos, halk búgó hangja van, amikor meg a motorja.

2010. ápr. 2. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk living lab van. Pici korától csak et használom, tengervizes orrspray utánna orrszívó és jól ki tudim szívni vele. Most 23 hónapos a fiam, ha tele a nózia már kéri az orrsprayt és az orrszívót ő maga csinálja.
2010. ápr. 2. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Az elektromos semmit nem ér...talán kiszívja az orr külső részéből,de a belsőből,arcüregből nem és ebből lesz a jól megtermett belobbant arcüreggyulladás. Pont nem értdekel a szomszéd,kibírja az az 1 percet,amig kiszívom a babám orrát! Ő kiabálhát,csapkodhatja az ajtaját? Próbálna 1x is szólni érte... Én vettem elekktromosat,mert én naiv azt hittem milyen jó lesz,de aztán a doki felvilágosított hogy arcüreg gyulladásunk van mert nem szívjuk az orrát. Közben szívtam csak az elekromossal.
2010. ápr. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!