Beadjam a Rectodelt kúpot a kislányomnak éjszakára, vagy csak, akkor, ha éjszaka megint rohama lesz?
én este már beadtam. jobb megelőzni
de azért kérdezd meg.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, beszéltem orvossal, a kúpot csak akkor szabad beadni, ha ténylegesen rosszul van, mert mivel végbélben oldódik szinte azonnal hat, így megelőzésnek nem ajánlott, mert nagyon erős gyógyszer.
Szia!
Bocsi, hogy kérdezek, de a calcimusc mire való krupp esetén? Nekem is kruppos a fiam, elég sűrűn havonta egyszer-kétszer van rohama, microneprin sóoldatot mondtak a kórházban, hogy azt öntsek a hidegpárásítóba, de a háziorvos calcimuscot írt fel. Megitatod a gyerekkel vagy a párásítóba öntöd bele? Bocsi a buta kérdésért!
Szia!
A Calcimuscot itatni kell vele, én pici vízbe szoktam önteni és úgy megitatom (de tényleg csak 2-3 kortynyi vízbe, hogy egyszerre megigya).
A Rectodelt mivel kúp nagyon gyorsan hat, viszont szteroid, úgyhogy tényleg csak legvégső esetben adtam neki, ha már elkezdett ugatni, hogy nehogy befulladjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!