Mennyivel jobb az elemes orrszívó, mint a kézi és márkában melyiket ajánlanátok?
nekem pont van eladó ha érdekel írj privit. nekem ilyen van: [link]
nagyon bevállt,de a lányom már tudja fújni,így nem kell.
annyi,h már csak 1 szívócsúcsa van..
Mi kaptunk ajándékba egy elemeset Franciából. Már elmúlt 1 éves a fiam akkor, előtte a porszívót használtuk. Nekem nem sikerült használnom. Többször próbáltuk, magamon is kipróbáltam, de semmit nem szedett ki. Már nem is próbálkozunk egy jó ideje vele. Ha a magyarországiak is ilyen rosszak, akkor ne vegyél. Nem szívott szinte semmit. Ha van lehetőség, akkor próbáld ki a patikában az ujjadon, hogy mennyire szív. Ha nem akarják engedni, akkor menj másik patikába, vgay kérdezd meg, hogy visszaviheted-e ha nem válik be.
Nekem sajnos ez a nagyon rossz tapasztalatom van az elemessel.
Második vagyok, megnéztem a linket, a miénk is így néz ki, de más márka, BabyDoo Cleaner.
Nem maradna az ujjadon úgy, ahogy itt a linkben írja. Ez a másik fajta akkor lehet, hogy sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!