Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Észrevettétek már mennyi...

Észrevettétek már mennyi tökéletes anya van a válaszolók között? Úgy rátudnak förmedni a másikra, hogy lassan félek bármire válaszolni! Ha nem úgy csinálja más mint ők vagy nem értenek egyet, lecsapnak a másikra!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 10:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
nem csak itt van így. Nálunk a játszótéren is ez megy...
2009. ápr. 3. 10:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ezért járok a férjemmel a játszótérre, meg persze a gyerekkel :)

Ha kettesben sétálunk a gyerkőccel, kikerülhetetlen, hogy leálljunk csicseregni, de ha nekem valami nem tetszik, akkor elengedem a fülem mellett, ugyanezt teszem az itteni válaszokkal is.

Rengeteg olyan volt kezdetben, hogy hagytam magam elbizonytalanítani, lelkiismeret-furdalásom volt, mert én már két hetesen kivittem sétálni, a sok okos, meg beszólt. Vagy, hogy alulöltöztetem a gyerkőcöt, mert nem adok rá nyolc nadrágot, három polártakarót. Érdekes az én gyerekem soha nem volt beteg.

Vannak olyan helyzetek, amikor rá kell förmedni az emberre, de szerintem a kérdések-válaszok jó nagy többsége nem olyan, amire így kéne reagálni.

Vannak olyan emberek, akik csak förmedve tudnak kommunikálni, nem kell velük foglalkozni.

2009. ápr. 3. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Így van:) A játszótéren egyszer megkérdeztem egy anyukát, aki mindig hangoztatta, hogy nagyon sok teje van, hogy adott-e már valami kaját a babájának. Csak érdekelt, és mellesleg a baba 1 héttel később lett 6 hónapos. Azt hittem leüvölti a fejemet. Mert hát hozzátáplálni hat hónapos kortól lehet!!! Szinte gyerekgyilkosnak nézett:) Ne törődj velük szerintem se:)
2009. ápr. 3. 11:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ez mint egy munkahely, ahol sok nő dolgozik együtt és nincs pasi, aki miatt egy kicsit visszafognák magukat. :-))) A névtelenség meg még "bátrabbá" tesz mindenkit...

Nekem az olyan válaszolók a kedvenceim, akik a kérdésedre (provokatív) kérdéssel válaszolnak, aztán meg nem írnak semmi értelmes választ, csak azon háborognak, minek kérdez valaki ilyet. Ennek vajon mi értelme van? Biztos megszokták a munkahelyen a gépelést és nem tudják abbahagyni...

2009. ápr. 3. 11:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem túl bölcs dolog kioktatni, lefikázni a másikat, mert nem úgy csinál dolgokat, mint ő. Vannak anyukák, akik meg vannak róla győződve, hogy csak az a jó, amit ők csinálnak, a többiek pedig mind hülyék. Engem is már lepontoztak hozzátáplálás témában, de én eleresztem a fülem mellett. Én megosztom a tapasztalataimat másokkal, biztos van, akinek hasznára is válik. Ide segiteni jönnek az emberek, nem pedig direkt rosszat akarni másoknak. Amúgy én ezeknek a "magukat tökéletesnek hitt anyukáknak" legjobban a gyerekeiket sajnálom.
2009. ápr. 3. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.Engem a minap azért pontoztak,és szóltak le mert,Armand a kisfiam neve és arra a kérdésre válaszoltam ahol nem hétköznapi neveket várt a kérdező,ehhez mit szóltok?Már én is ott tartok,hogy már csak olvasgatok és nem válaszolok,mert a hasznos válaszokat vki mindig lepontozza,tökéletes anya szerintem nincs,egész életében tanul az ember vmit:D

7hós manó anyuja

2009. ápr. 3. 12:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Armand! Ez valóban különleges név! Az én kisfiamat Csaba Koppánynak hívják! Ha másnak nem is, de nekem különleges, mert az enyém!:) És szerintem ezzel mindenki így van.Én már jusztis megírom a vélemnyemet, nem fog pár anyuka könyvből kioktatni. Teszek rá! Szerintem kellenek ide a mi véleményeink is, hogy ne csak a nagykönyv szerint teneltessenek a gyerekek.

Én speciel nem nagyon tudtam kóstoltatgatni a gyerekemmel semmit sem, nagyon örültem, hogy minden új ízt egyből elfogadott. Smmi baja nem lett belőle. Sajna tejcim, csak 3,5 hós koráig volt, a tápszereket nem vette el, anyatejet nem bírtam szerezni. Majd megőrültem, hogy mit adjak enni a fiamnak! Együtt sírtunk a gyerekkel. Nem kívánom senkinek, végül hallgattam az ösztönökre, és tejet adtam neki, teával meglazítva, néha ásztattam bele nei kekszet is, és végre jóllakott a kicsim. pedig már fogyásnak indlut! Annyia sajnáltam, de nem érdekelt mások véleménye. mikor betöltötte a 4 hót onnantól más fincsi ízek is beöttek. Az elején némiképpen kóstoltattam, de utána már nem. Semmi egyebet sem. Nagy lendülettel evett a kicsim, és semmi baja nem lett. Azóta már 9 hós, 9,5 kg 6 fogacskánk is van. Ezerrel kúszik, feláll és kapaszkodva megy 1-2 lépést...

Koba

2009. ápr. 3. 13:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Az Mi kisfiunk Áron Koppány.Az utolsónak(koba)írtam.És tökéletesen egyetértek Veled.
2009. ápr. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!