Észrevettétek már mennyi tökéletes anya van a válaszolók között? Úgy rátudnak förmedni a másikra, hogy lassan félek bármire válaszolni! Ha nem úgy csinálja más mint ők vagy nem értenek egyet, lecsapnak a másikra!
Én ezért járok a férjemmel a játszótérre, meg persze a gyerekkel :)
Ha kettesben sétálunk a gyerkőccel, kikerülhetetlen, hogy leálljunk csicseregni, de ha nekem valami nem tetszik, akkor elengedem a fülem mellett, ugyanezt teszem az itteni válaszokkal is.
Rengeteg olyan volt kezdetben, hogy hagytam magam elbizonytalanítani, lelkiismeret-furdalásom volt, mert én már két hetesen kivittem sétálni, a sok okos, meg beszólt. Vagy, hogy alulöltöztetem a gyerkőcöt, mert nem adok rá nyolc nadrágot, három polártakarót. Érdekes az én gyerekem soha nem volt beteg.
Vannak olyan helyzetek, amikor rá kell förmedni az emberre, de szerintem a kérdések-válaszok jó nagy többsége nem olyan, amire így kéne reagálni.
Vannak olyan emberek, akik csak förmedve tudnak kommunikálni, nem kell velük foglalkozni.
Olyan ez mint egy munkahely, ahol sok nő dolgozik együtt és nincs pasi, aki miatt egy kicsit visszafognák magukat. :-))) A névtelenség meg még "bátrabbá" tesz mindenkit...
Nekem az olyan válaszolók a kedvenceim, akik a kérdésedre (provokatív) kérdéssel válaszolnak, aztán meg nem írnak semmi értelmes választ, csak azon háborognak, minek kérdez valaki ilyet. Ennek vajon mi értelme van? Biztos megszokták a munkahelyen a gépelést és nem tudják abbahagyni...
Sziasztok.Engem a minap azért pontoztak,és szóltak le mert,Armand a kisfiam neve és arra a kérdésre válaszoltam ahol nem hétköznapi neveket várt a kérdező,ehhez mit szóltok?Már én is ott tartok,hogy már csak olvasgatok és nem válaszolok,mert a hasznos válaszokat vki mindig lepontozza,tökéletes anya szerintem nincs,egész életében tanul az ember vmit:D
7hós manó anyuja
Armand! Ez valóban különleges név! Az én kisfiamat Csaba Koppánynak hívják! Ha másnak nem is, de nekem különleges, mert az enyém!:) És szerintem ezzel mindenki így van.Én már jusztis megírom a vélemnyemet, nem fog pár anyuka könyvből kioktatni. Teszek rá! Szerintem kellenek ide a mi véleményeink is, hogy ne csak a nagykönyv szerint teneltessenek a gyerekek.
Én speciel nem nagyon tudtam kóstoltatgatni a gyerekemmel semmit sem, nagyon örültem, hogy minden új ízt egyből elfogadott. Smmi baja nem lett belőle. Sajna tejcim, csak 3,5 hós koráig volt, a tápszereket nem vette el, anyatejet nem bírtam szerezni. Majd megőrültem, hogy mit adjak enni a fiamnak! Együtt sírtunk a gyerekkel. Nem kívánom senkinek, végül hallgattam az ösztönökre, és tejet adtam neki, teával meglazítva, néha ásztattam bele nei kekszet is, és végre jóllakott a kicsim. pedig már fogyásnak indlut! Annyia sajnáltam, de nem érdekelt mások véleménye. mikor betöltötte a 4 hót onnantól más fincsi ízek is beöttek. Az elején némiképpen kóstoltattam, de utána már nem. Semmi egyebet sem. Nagy lendülettel evett a kicsim, és semmi baja nem lett. Azóta már 9 hós, 9,5 kg 6 fogacskánk is van. Ezerrel kúszik, feláll és kapaszkodva megy 1-2 lépést...
Koba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!