Észrevettétek már mennyi tökéletes anya van a válaszolók között? Úgy rátudnak förmedni a másikra, hogy lassan félek bármire válaszolni! Ha nem úgy csinálja más mint ők vagy nem értenek egyet, lecsapnak a másikra!
Ja! Ezt én is észre vettem. Szerintem azért vagyunk itt, hogy mindenki elmodja a saját tapasztalatát, hogy kinek mi vált be, még ha az nem is egyezik más véleményével. Emberek vagyunk, nem gépek, akik egy bizonyos sablon szerint működnek.
Szép napot! :))
Szerintem nincs olyan hogy tökéletes anya. Olyan van hogy ANYA , de senki nem tökéletes. Aki meg ráförmed a másikra, az nemcsak az anyaság témában okoskodik, hanem egyéb területen is, valószínű belőlük lesznek a jó kis anyósok :)))
Én jókat nevetek rajtuk, valamint ezen a "pontozós - kezecskés " értékelésen is...:)))) gondolom azért is van ilyen szép arányom...:)))
Akkor én adok neked egy zöld kezecskét, mert teszik a véleményed.
Első válaszoló
Észrevettem, nyugi én is, de engem nem érdekel mások véleménye, sem a "lepontozgatások". Én így csinálom, mert én így látom helyesnek a gyereknevelést. Mindenki úgy neveli a maga gyermekét ahogyan szeretné, lévén anyukák vagyunk, és mindannyian szerintem érezzük, hogy mi kell a kisbabánknak. Az, hogy másnak nem tetszik, magasról teszek rá, attól még nem vagyok rosszabb anya, hogy nem a nagykönyv szerint nevelgetem a kisfiamat. Én úgy gondolom, hogy mindenki a maga tapasztalatait cserélje a kérdezővel, és ezután a kérdező úgyis eldönti maga, hogy ő hogyan és mint szeretné a válaszokat alkalmazni és beépíteni a baba mindennapjaiba.... Nem vagyunk egyformák, és a babáink sem. minden gyermeknek / anyának más felel meg. Én a táplálkozás kérdéseken szoktam nevetgélni, csak mert én nem úgy csináltam. attól még baja nem lett a gyerekemnek. És én is nyilván ezeken nőttem fel. Semmi bajom sincs a tehéntejtől, és a fogaim is rendben vannak, semmire sem vagyok allergiás, sosem volt egy törött csontom sem, és nem vagyok elhízva sem, a családunkban sehol sincsen egyetlen egy allergiás vagy tejérzékeny...Meg tudom is én mikkel riasztgatnak itt mindenkit...
A kenyérhéját meg fiam már 6 hónapos kora óta ette, imádta, mert jött a foga, és az volt rá a legmegfelelőbb..Szóval teszek rá mások véleményére. Vannak dologok, amiket én is megkérdezek, és eldöntöm, hogy mi az amit én is bele tudok építeni a manóm szokásaiba. És kész. Szerintem te se foglalkozz vele, itt nem csak "szuper anyukák" vannak, akik a nagykönyv szerint nevelik gyermekeiket, hanem olyan átlagos anyák is vannak, akik nem burokban mindentől óvva szeretnék csöpségüket nevelgetni..
Azoknak van a legnagyobb hangjuk akiknek még nincs gyermekük.
Engem a múltkor kioktatott egy lány, a terhességi gyanujeleire reagáltam, én, kétgyermekes anyuka, és úgy leszólt hogy csak pislogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!