Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Észrevettétek már mennyi...

Észrevettétek már mennyi tökéletes anya van a válaszolók között? Úgy rátudnak förmedni a másikra, hogy lassan félek bármire válaszolni! Ha nem úgy csinálja más mint ők vagy nem értenek egyet, lecsapnak a másikra!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 10:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja! Ezt én is észre vettem. Szerintem azért vagyunk itt, hogy mindenki elmodja a saját tapasztalatát, hogy kinek mi vált be, még ha az nem is egyezik más véleményével. Emberek vagyunk, nem gépek, akik egy bizonyos sablon szerint működnek.

Szép napot! :))

2009. ápr. 3. 10:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan hogy tökéletes anya. Olyan van hogy ANYA , de senki nem tökéletes. Aki meg ráförmed a másikra, az nemcsak az anyaság témában okoskodik, hanem egyéb területen is, valószínű belőlük lesznek a jó kis anyósok :)))

Én jókat nevetek rajtuk, valamint ezen a "pontozós - kezecskés " értékelésen is...:)))) gondolom azért is van ilyen szép arányom...:)))

2009. ápr. 3. 10:07
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Pont ezen röhögtem!Az imént kaptam egy csomó lepontozást,mert én szeretk felkelni a gyermekeimhez,ha valami baj van éjjel.Nekem ez nem nyűg.Mind mások vagyunk,ettől még nem adtam fel önmagam!Mindegy én mindenkit felpontozok!Tartalomtól függetlenül!
2009. ápr. 3. 10:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én adok neked egy zöld kezecskét, mert teszik a véleményed.

Első válaszoló

2009. ápr. 3. 10:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Észrevettem, nyugi én is, de engem nem érdekel mások véleménye, sem a "lepontozgatások". Én így csinálom, mert én így látom helyesnek a gyereknevelést. Mindenki úgy neveli a maga gyermekét ahogyan szeretné, lévén anyukák vagyunk, és mindannyian szerintem érezzük, hogy mi kell a kisbabánknak. Az, hogy másnak nem tetszik, magasról teszek rá, attól még nem vagyok rosszabb anya, hogy nem a nagykönyv szerint nevelgetem a kisfiamat. Én úgy gondolom, hogy mindenki a maga tapasztalatait cserélje a kérdezővel, és ezután a kérdező úgyis eldönti maga, hogy ő hogyan és mint szeretné a válaszokat alkalmazni és beépíteni a baba mindennapjaiba.... Nem vagyunk egyformák, és a babáink sem. minden gyermeknek / anyának más felel meg. Én a táplálkozás kérdéseken szoktam nevetgélni, csak mert én nem úgy csináltam. attól még baja nem lett a gyerekemnek. És én is nyilván ezeken nőttem fel. Semmi bajom sincs a tehéntejtől, és a fogaim is rendben vannak, semmire sem vagyok allergiás, sosem volt egy törött csontom sem, és nem vagyok elhízva sem, a családunkban sehol sincsen egyetlen egy allergiás vagy tejérzékeny...Meg tudom is én mikkel riasztgatnak itt mindenkit...

A kenyérhéját meg fiam már 6 hónapos kora óta ette, imádta, mert jött a foga, és az volt rá a legmegfelelőbb..Szóval teszek rá mások véleményére. Vannak dologok, amiket én is megkérdezek, és eldöntöm, hogy mi az amit én is bele tudok építeni a manóm szokásaiba. És kész. Szerintem te se foglalkozz vele, itt nem csak "szuper anyukák" vannak, akik a nagykönyv szerint nevelik gyermekeiket, hanem olyan átlagos anyák is vannak, akik nem burokban mindentől óvva szeretnék csöpségüket nevelgetni..

2009. ápr. 3. 10:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak van a legnagyobb hangjuk akiknek még nincs gyermekük.

Engem a múltkor kioktatott egy lány, a terhességi gyanujeleire reagáltam, én, kétgyermekes anyuka, és úgy leszólt hogy csak pislogtam.

2009. ápr. 3. 10:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hsz! Vannak ilyenek, de ezen most jót derültem én is!:):):) Utolsó elötti voltam.. KoBa
2009. ápr. 3. 10:23
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Ezt már sokszor leírtam..ilyenek a nők..és sok nő egy helyen nem szül jót.. A ffiak sokkal összetartóbbak, nem fikázzák a másikat... 1 éves kisfú anyukája :)
2009. ápr. 3. 10:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nesze itt egy zöld mancs Neked is!
2009. ápr. 3. 10:31
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Sok olyan anyuka van itt akinek "csak" egy gyermeke van de okosabb a több gyermekes anyukáknál okosabb a védönőknél és okosabb az orvosoknál is. Ha segiteni akarok a válaszommal egyböl le vagyok pontozva. De ha kettöt trüsszent a babája akkor már kérdezi hogy vajon mi baja lehet az ilyen miért látogatja ezt az oldalt??????? Én sem tudok sok mindent hogy mi miért van de azért ami orvosi javaslatra van azt nem kérdöjelezném meg remélen érthetö amit leirtam és lehet pontozni. Két gyermekes anyuka
2009. ápr. 3. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!