Véazhelyzet: táp! Felbontott tápot vettem?
Kislányomnak készíteném ma este a tápot, 7 kanállal szoktam készíteni, a régi tápból még volt 5 kanál, bontom fel a következő tápot, hogy abból még két kanállal kivegyek. A műanyag fedél le volt zárva, de mihelyt azt kinyitottam, tápot találtam a fólia felett. Beleszórtam a kagylóba, hogy lássam, hogy lyukas e a fedő fólia. Pechemre az volt, nem lyukas, hanem körbe, ahol szét kell válnia a fóliának, amikor kibontom, ott az egyik sarka meg volt kezdve. Most mit csináljak? Dobhatom ki az egészet?
Az az igazság, hogy még a boltba se tudom visszavinni. Ugyanis külföldön élek és vettem a tápot, amit Magyarországon nem forgalmaznak, pár napja tértem haza Magyarországra egy megkezdett táppal és ezzel az egész táppal. Úgy volt, hogy majd az apja hoz nekünk tápot, mert ő pár nap múlva érkezik. Most mindjárt követeli a tápot babám, 210ml-t szokott inni, de most nem lesz annyi. Hígabban adjam neki, holnap reggel meg spuri a boltba? Dobjam ki ezt a félig felbontott tápot? Járt már valaki így?
Nem írod mekkora a baba.
Szerintem 3-4 hó alatt nem adnám neki semmi képpen sem.
Viszont fél év felett ha tényleg nincs más akkor igen.
Nekem a lányom a hígabbat nem issza meg.
Mi is így járunk haza, hogy apa hoz mindent ez elég gáz.
Amúgy itthon lehet gyógyszertárba tápot kapni.
És tejpéped nincs?Azzal lehet kicsit megtudnád nyugtatni, amíg eljutsz egy gyógyszertárba, vagy dm, tesco, auchan...
Én nem adnám így neki oda, hogy alapból nyitva volt a doboz!
1 éves, így elég valószínű, hogy mást is eszik:D Mindent eszik jóformán. Tejet még nem adtam, de amúgy szinte mindent bevezettem már, amit csak lehet.
A műanyag fedél, ahogy írtam, le volt zárva, így elég nehéz lett volna bárkinek is kibontania. Vagy gyártás közben sérült, vagy valóban a repülőn a nyomáskülönbség vagy a börönddobálás, böröndmegnyomás miatt. Most ahogy felbontottam, még csodálkoztam is, hogy meg van nyomódva a doboz oldala. Itthon már nem nyomódhatott meg, mert csak állt a zacskóban. Lehet, hogy benyomódott, olyan erővel, hogy kibontódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!