Meddig lehet tárolni a felbontott anyatejpótló tápszert? Nem a kész tápra gondolok, hanem magára a porra.
Köszönöm.
Mi sem használunk(hurrá:-))), csak most próba gyanánt bontottam fel, mert nem akar enni a babóm, és azt hittem, hogy a tejemmel van vmi...de a tápot sem eszi, azért kérdem, hogy meddig használható...de akkor odaadom vkinek, aki el tudja használni...
Köszi
Egyik válasz sem helyes. RÁ VAN ÍRVA A DOBOZRA!
Egyikre az van írva, hogy 2 hétig, másikra hogy 3 hétig, de láttam már olyat is, ami 4 hétig használható fel felbontás után.
Első vagyok, detto ugyanez a helyzet nálunk is! Anyatejes, de néha elutasítja. Pár napig. Orvos szerint ez az anyatej ízével függ össze, mert éppen akkor lehet nálunk nőknél valami hormonális változás, ami miatt a tej íze más lesz. Ez 1-2 napig tart. A babák megérzik. Védőnő azt javasolta hogy vaníliás ízű rizspépet adjak olyankor. Ez nem tápszer, hanem laktató, sűrű pép. Ezt nekem a kislány megeszi olyankor amikor a tejet elutasítja. De ez csak átmeneti. És mondta a védőnő, hogy ha a baba nem is eszi a tejet, fejni mindenképpen kell, hogy el ne apadjon. Be a fagyasztóba addig is a tejet. Nálunk ez bevált így. És átvészeljük azt a havi 1-2 napot így.
A kislányunk 5,5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!