A felbontott tápszer elromlik 3 hét után?
Én csak főzelékekhez használom néha (annyi tejem van, amennyi a szopikhoz szükséges) és így elég sokáig eltart(ana) egy csomaggal. Viszont ha 3 hét után ki kell dobnom, az egyben hatalmas pénzkidobás is...
Szóval tutira nem használható 3 hét után?
Én sem használom tovább,nem ér annyit az egész,ha a babám hasmenést vagy gyomorrontást kap.
Van kis kiszerelésű táposzer is(300g),vagy nagy kiszerelés de 2 csomagban (300-300g),igy talán nem kell pocsékolnod:)
Esetleg vegyél ilyen ételtároló dobozt (én tescoban vettem), és tárold ebben a tápszerport. Így egy héttel biztosan meg tudod hosszabbítani az eltarthatóságát, mert tulajdonképpen majdnem légmentesen lezár, a tápszer nem tudja magába szívni a párát.
És még a belső falán egyszerűbb is lehúzni a tápszeres kanálról a fölösleget, mint a zacskóban ugyanezt megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!