Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség hisztivel kapcsolatban?

Segítség hisztivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

9 hónapos babám. Egy pár napja kezdődött, a fogzásra fogtam hogy nyűgösebb, ezért többet vettem fel, többet volt a kezemben. Most már kijött a fog, viszont ugyanolyan nyűgös. Egy 10-15 percig eljátszik egyedül, aztán jön a lábamhoz elkezd kapálózni és ordítani hogy vegyem fel. Bárhova megyek előle, jön utánam és ordít. Gondolom ilyenkor az a megoldás hogy nem veszem fel, csak nehéz kibírni, mert látom a kis arcát, hogy milyen, de tudom, hogy ha felvenném, semmi baja nem lenne, azt meg nem akarom, hogy egész nap cipeljem. ŰIlletve ha valami nem tetszik neki, akkor is egyből üvölt.

Ezen mindenki átesik?? Eddig olyan jó baba volt, igazából semmi baj nem volt vele, szépen eljátszott egyedül. De most már kiborító. Arról nem is beszélve, hogy már azt is kezdi, hogy ha elveszek a kezéből valamit (pl. a boltban mutatok neki valami játékot, jó én vagyok a hülye, minek mutatom, de ez otthon is előfordult), akkor ordít, hogy neki az pedig kell. Szóval segítsetek, lesz ez még jobb is? vagy rosszabb? :(

2011. júl. 17. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem spanoltam fel magam, csak szerintem nem a válaszra kellene válaszolni, hanem a kérdésre. De most én pontosan ugyanebbe a hibába estem azzal, hogy leálltam veled vitatkozni. Mások vagyunk, hálistennek, máshogy csináljuk a dolgainkat, így kerek a világ a világ. Csak ha nekem van valamiről véleményem, amit megírok, nem kell rögtön magadat, meg a gyermekeidet védeni. Én sem hagyom sírni, de nem is engedek neki mindenben. És ezt minden indulat nélkül írom.:)
2011. júl. 18. 08:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok. Utolsó! Igazából nem értem, mi a gondod.

Én leírtam, hogy szerintem hogy kéne. Te is leírtad, szerinted hogy kéne. Én elmondtam, hogy nem értek veled egyet, mert az én gyerekeim nem lettek hisztisek. Erre közölted, hogy nem a válasza kéne reagálni (oké, igaz, a szabályzatban is benne van, úgyhogy ennyi), és a saját álláspontomat védeni.

Úgyhogy részemről befejeztem a "veszekedést", semmi értelme ennek az egésznek...

A kérdezőnek még annyit (erre nem válaszoltam), hogy a boltban ne mutass neki valamit, mert ő még nem tudja, hogy az nem ingyen van, és nem érti, hogy miért veszed el tőle. Írtad, otthon is előfordul - otthon ne vedd el tőle, amivel éppen játszik...

2011. júl. 18. 21:33
 13/13 A kérdező kommentje:
nem akarom elvenni tőle amivel otthon játszik. az volt, hogy a medencében pancsizott, és a kis viziló vizipisztolyt fogdosta, én meg el akartam venni, hogy megtöltsem vízzel. de inkább nem töltöttem meg :)
2011. júl. 19. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!