Miért hányhatott a babám?
Figyelt kérdés
Nem régen kezdtük a főzelékekkel való ismerkedést. A Hipp sütőtök-almát már ismeri, szereti. Tegnap főztem neki krumplit répával, de mivel ilyet még nem evett, csak 20 ml-t adtam neki belőle. Utána pedig a sütőtök-almából evett jóízűen, hogy jól lakjon ( kb. 80 ml-t). Egyszercsak, még le sem tettem a kanalat, minden kijött belőle. Összeveszhetett a két étel? Egyébként nem viselte meg a hányás, nagyokat vigyorgott utána.2009. ápr. 1. 07:38
1/1 anonim válasza:
volt, hogy az enyém is ezt csinálta...hányt egy jó nagyot, de semmi baja nem volt utána...lehet hogy sok volt az íz neki, tudod ők lassan szokják meg az újat, te meg adtál neki 4 félét:) Egyébként az én fiam a tejpéppel volt így. úgy kihányta, hogy ne mgyőztem kapkodni...Jah és ami nem ízlik neki, az én fiam is kihányja, mert azért megeszi, csak utána kijön..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!