Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! 20 hetes babám mitől...

SOS! 20 hetes babám mitől hányhatott?

Figyelt kérdés

Sugárban hányt vizeset.(elötte öklendezett) Anyatejes,hozzátápizunk, ma barackot evett(nem először).

Láza nincs, hője 36.9. Dokit nem érek el. Szerintetek mit csináljak???? Jah és azóta alszik(igaz ma egész nap aludt vagy 1 órát összesen)

2010. jún. 27. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlette magát! Ne aggódj miatta. Az én kislányom pár hetes korában hányt sugárban, túlevés miatt volt. Utána büfiztettem evés közben is!
2010. jún. 27. 17:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Üvegből eszi a tejcsit,így látom mennyit evett. Nem evett többet,mint szokott. Most merjek neki adni kaját? Lassan 4 órája evett és 1 órája hányt.
2010. jún. 27. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia nálunk is előfordult kb 1 honaposan. Nálunk is tul ette magát.Sőt nem is egyszer fordult elő. Nyugodj meg.
2010. jún. 27. 17:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

lehet, leszólnak a korábbi válaszolók, elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren. de ha eddig is ennyit evett, hiszen te adod neki üvegből, és máskor sem ette túl magát, nem hiszem, hogy erről lenne szó.

én azért próbálnám elérni az ügyeletet, hogy adjanak tanácsot.

ha éhes és kér, adnék neki enni, de tovább figyelném, hogy nincs-e láza. reméljük nem fordul elő többször, ha igen, mindenképp muti meg orvosak. jobb az óvatosság.

2010. jún. 27. 17:20
 5/12 A kérdező kommentje:

Az etetésekről még annyit,hogy félálomban eszik a drágám.-így kicsit komplikált a dolog....

Védőnő azt mondta, hogy lehet sok lett a sava a baracktól,figyeljem,ha ismét hányna ügyelet.

2010. jún. 27. 17:24
 6/12 anonim ***** válasza:

BOcs az OFF-ért, de Te eléáred a védőnődet vasárnap is? Szerencsés vagy, az enyém péntek du. 3-kor kikapcsolja még a magán telefonját is... :SS Bocs ismét, csak le kellett írnom.

JObbulást!

2010. jún. 27. 17:31
 7/12 A kérdező kommentje:

Na, megevett 110ml-ert és alszik tovább...

Igen, hála az Istennek szupi az orvosunk és a védőnőnk is(bár ő nem látogat minket sűrűn,de ilyenkor számíthatok rá)

2010. jún. 27. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is a barack lehetett az oka. Mennyi barackot evett? Friss volt? A hasa nem fájt? Lehet nem fért össze a barack az anyatejjel...

2010. jún. 27. 18:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Papáéknál voltunk. (elötte evett) Ott már bukott 2szer és amikor hazaértünk és ki akartam venni az üléséből akkor történt a dolog.A felsője és a body is tiszta "víz" volt. Nagyon meggyűrhette volna apósom? Azért hányhatott? Amúgyis mindig bukik,amikor ott vagyunk és én nem látom mit csinálnak....
2010. jún. 27. 18:12
 10/12 anonim ***** válasza:

az én fiam lassan 9hónapos, de a mai napig hány a baracktól, legyen az akármilyen fajta üveges (4 fajtát próbáltunk) vagy friss.

Szerencsére minden mást megeszik.

2010. jún. 27. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!