Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hányhatott 3 hetes...

Miért hányhatott 3 hetes babám? Ügyelet?

Figyelt kérdés
A ma reggeli etetés után kb fél órával kihányta az egészet. Látszólag semmi baja, teljesen nyugodt. Menjünk az ügyeletre? Tapasztalat?
2011. márc. 14. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha több nem lesz akkor nem kell. Lehet túl ette magát nálunk akkor van. 2 hetes.
2011. márc. 14. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem csak egy jó kis bukás volt?

Nálunk is előfordult ilyen.

2011. márc. 14. 11:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, sok jött, rendes hányás volt. :(
2011. márc. 14. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, én előtte felhívtam az orvost. Azt mondta, hogy a babák szoktak néha hányni, ha egyszer hányt és utána nem, valamit látszik rajta, hogy megkönnyebbült,nem levert, akkor semmi gond, nem kell bemenni. Ha többször előfordul egymás után, akkor viszont orvos.
2011. márc. 14. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
nálunk is volt ilyen, frászt kaptam tőle :-( az összes tejci visszajött sugárban. ügyelet azt mondta, ha egyszeri, akkor nincs gond. haismétlődik, akkor orvos. valószínű hirtelen evett sokat vagy előtte nagyon sírt és sok levegőt nyelt. figyeld a babád, ha változik a viselkedése, nyugtalan vagy épp levert, ill ha ismétlődik, akkor doki. de valószínű és reméljük is, h nem lesz gond
2011. márc. 14. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem volt több hányás!
2011. márc. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!