Miért hányhatott 3 hetes babám? Ügyelet?
Figyelt kérdés
A ma reggeli etetés után kb fél órával kihányta az egészet. Látszólag semmi baja, teljesen nyugodt. Menjünk az ügyeletre? Tapasztalat?2011. márc. 14. 10:48
1/6 anonim válasza:
Ha több nem lesz akkor nem kell. Lehet túl ette magát nálunk akkor van. 2 hetes.
2/6 anonim válasza:
Nem csak egy jó kis bukás volt?
Nálunk is előfordult ilyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem, sok jött, rendes hányás volt. :(
2011. márc. 14. 11:15
4/6 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, én előtte felhívtam az orvost. Azt mondta, hogy a babák szoktak néha hányni, ha egyszer hányt és utána nem, valamit látszik rajta, hogy megkönnyebbült,nem levert, akkor semmi gond, nem kell bemenni. Ha többször előfordul egymás után, akkor viszont orvos.
5/6 anonim válasza:
nálunk is volt ilyen, frászt kaptam tőle :-( az összes tejci visszajött sugárban. ügyelet azt mondta, ha egyszeri, akkor nincs gond. haismétlődik, akkor orvos. valószínű hirtelen evett sokat vagy előtte nagyon sírt és sok levegőt nyelt. figyeld a babád, ha változik a viselkedése, nyugtalan vagy épp levert, ill ha ismétlődik, akkor doki. de valószínű és reméljük is, h nem lesz gond
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem volt több hányás!
2011. márc. 14. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!